Σελίδες

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Ποιους θα ανακοινώσει η Βαρβαρα Μητλιάγκα

 


 

 

 Την Τετάρτη έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη της υποψηφίας δημάρχου Σερρών κ Βαρβάρας Μητλιάγκα .Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ονόματα υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που θα ανακοινώσει .Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται

Υποψήφιοι θα είναι  οι δημοτικού σύμβουλοι κ κ Γάτσιος  Αθανάσιος , Μπουρβάνης Ζαχαρίας , Δούκας Γεώργιος .Ερωτηματικό για την κ Δρίγκα και τον κ Φωτιάδη Γιώργο που στηρίζουν  από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητα της κ Μητλιάγκα αλλά δεν έχουν αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιοι .Ένα ακομη ερωτηματικό η κ Ηλιοπουλου που αμφιταλαντεύεται μεταξύ Συμμαχίας και της  κ Μητλιάγκα .

Ο ιατρός Νάσος Παπαδόπουλος που είναι στον στενό πυρήνα των συνεργατών της υποψηφίας δημάρχου .Η δικηγόρος κ Μαρία Τσακίρη , ο πρόεδρος του οδοντιατρικού συλλόγου κ Φρυδας . Επίσης ακουγεται οτι υποψήφιος θα είναι και ο πρώην αντιδήμαρχος κ Στέλιος Σαουλίδης.

Τέλος στην λίστα που θα ανακοινωθει υπάρχουν αρκετα νέα πρόσωπα που θα εμπλακουν για πρώτη φορα στην αυτοδιοικηση. Καθώς και αρκετοι πρώην υποψήφιοι με την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.