Σελίδες

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημέρας : Οπως άνοιξε έτσι θα κλείσει ........

 

 


 Πριν από 15 ημέρες περίπου άνοιξε το θέμα με τα τραπεζοκαθίσματα στον πεζόδρομο της Κωνσταντίνου Καραμανλή και άρχισε δειλά δειλά να ψιθυρίζεται οτι υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή της κανονιστικής. Από κοντά  και η πρόταση του Επιμελητηρίου ( την θυμηθηκαν μετά απ΄6 χρόνια ) να επιτραπούν  τα τραπεζοκαθίσματα να γίνει δρόμος ήπιας κυκλοφορίας κ.λ.Π .Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά εδώ και καμιά βδομάδα υπάρχει μια αφωνία για το θέμα. Μέχρι και ο  πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκανε δυο παρεμβάσεις όπου προσπάθησε να πει οτι δεν εννοούσαν αυτά που έγραφαν . Αλλά θέλουν να παραμείνει πεζόδρομος .Λοιπόν όπως με πληροφορεί ο σμπίρος το θέμα κλείνει .Διοτι ήδη υπάρχουν πολλές αντιδράσεις από δημότες οι οποίοι σε συζητήσεις που έχουν με δημοτικούς συμβούλους τους διαμηνύουν οτι θέλουν να παραμείνει ο πεζόδρομος .Ε...εκλογές έρχονται δεν είναι καιρός για πειράματα

2 σχόλια:

  1. Οι άνθρωποι στην δημοτική αρχή έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια..Δεν ξέρουν τι τους φταίει πρώτα..αυτό που φταίει ειναι ότι δεν έχουν όραμα για τπτ..και το ένα Μαγαζι κλείνει μετά το άλλο..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Σπύρος Μισιρλής άκουσα που είπε ότι αλλαγή κανονιστικής στη νέα δημοτική περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.