Σελίδες

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Δήμος Σερρών : Σεβασμός στους δημότες κ πρόεδρε


 

 

 

 

Την αντίθεση τους στην πρόθεση της δημοτικής αρχής να μετονομάσει την οδό Ιωνος Δραγούμη .Εκφράζουν με ανοιχτή τους επιστολή οι κάτοικοι της συγκεκριμένης οδου .

Για το θέμα φιλοξενήθηκε από τον Δημήτρη Κώττα στην εκπομπή 2 ώρες sto DIKTYO μαζί ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ Κατιρτζόγλου .

Απαντώντας ο πρόεδρος στην ένσταση των κατoικων οτι δεν κλήθηκαν για να καταθέσουν τις απόψεις τους.  Ο κ Κατιρτζόγλου ανέφερε οτι η ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου δημοσιοποιείται και οι συνεδριάσεις είναι ανοιχτές οπότε μπορεί όποιος θέλει να παραβρεθεί και να εκφράσει την άποψη του . Μάλιστα συνεχίζοντας συμπλήρωσε οτι αλίμονο αν κάθε φορά που λαμβάνεται μια απόφαση στέλνονται  και προσκλήσεις - ενημερώσεις σε όσους δημότες μπορεί να θιχθουν από την λήψη μιας απόφασης

Προσπερνάμε το ότι υπάρχει μια διαδικασία για να μπορέσει κάποιος πολίτης να τοποθετηθεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  .

Οταν η λήψη μιας απόφασης επηρεάζει προς το αρνητικό την καθημερινότητα των πολιτών .Η πολιτεία- εξουσία αν θέλει να θεωρείται ευνοούμενη. Οφείλει να ερωτα τους πολίτες πριν προχωρήσει στην λήψη της απόφασης .Και εν προκειμένω η μετονομασία της οδου .Σύμφωνα με τους κατοικους θα τους δημιουργήσει μια σειρα προβλημάτων που έχουν σχεση με την καθημερινότητα τους .Οπότε αγαπητέ κ πρόεδρε σεβασμός στους πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.