Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

ΔΗΠΕΘΕ Σερρών : ΟΧΙ Ηλία Γκότση στην πρόσληψη του Μιχάλη Μητρουση

 


 

 

 

Το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ αποφάσισε κατά πλειοψηφία την έγκριση υλοποίησης θεατρικού έργου καλοκαιρινής περιοδείας του θεσμού «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΣ ΚΩΜΩΔΙΑΣ» 

 έτους 2023. και την ανάθεση στον Μιχάλη Μητρούση της σκηνοθεσίας και της επιμέλειας-διασκευής του έργου που θα παρουσιαστεί φέτος. 

O ίδιος θα πρωταγωνιστήσει. πλαισιωμένος από δύο (2) επώνυμες και πανελλήνια αναγνωρισμένες ηθοποιούς και από πέντε (5) Σερραίες και Σερραίους ηθοποιούς που θα επιλεγούν μετά από ακρόαση (audition) 

Με απόφαση διαφώνησε ο Γκότσης Ηλίας ο οποίος αιτιολογώντας την αντίθεση του ανέφερε  «Στον κύριο Μητρούση ανατέθηκε η περσινή σκηνοθεσία του έργου με τίτλο "ΔΕΛΗΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ" της καλοκαιρινής περιοδείας. Θεωρώ ότι φέτος θα έπρεπε να προσεγγίσουμε άλλο σκηνοθέτη και ηθοποιούς (δυναμικό των Αθηνών) διότι διαφωνώ με την πρόσληψη των ίδιων προσώπων οι
οποίοι έχουν παρουσιάσει έργο μέσα στο χρονικό διάστημα ενός έτους. Όλοι έχουν ανάγκη να εργαστούν και να πάρουν μια οικονομική ανάσα. Συνεπώς η ψήφος μου είναι αρνητική ως προς την ανάθεση της σκηνοθεσίας και της επιμέλειας-διασκευής του έργου στον καταξιωμένο σκηνοθέτη/ηθοποιό κ. Μιχάλη Μητρούση, πάντα είχα την ίδια θέση και άποψη και έδινα αρνητική ψήφο σε συνεργασίες με τα ίδια πρόσωπα, σε αντίθετη περίπτωση θα ερχόμουν σε σύγκρουση με τα πιστεύω μου, το ήθος μου και την ιστορία μου».

1 σχόλιο:

  1. Εδώ που τα λέμε ένα δίκαιο το έχει ο έμπειρος αυτοδιοικητικός... Γιατί δεν παίρνετε θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.