Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ο βουλευτής ανακάλυψε τους ενόχους της επίθεσης στον Γιάννη Βαρουφάκη

 


 

 

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σερραίος βουλευτής του Σύριζα Λευτέρης Αβραμάκης .Κάνει λόγο για προβοκατόρικο χτύπημα στον Γιάννη Βαρουφάκη από  μπράβους της νύχτας . Μάλιστα το εκπληκτικό είναι οτι η ανάρτηση του κ βουλευτή έγινε μετά την ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οτι συνελήφθη ενας 17χρονος αναρχικός .Οπως και την ανακοίνωση του υπουργού κ Θεοδωρικάκου οτι πίσω από την επίθεση βρίσκεται ομάδα αναρχικών . Απορούμε γιατι ο βουλευτής δεν σπεύδει στην αστυνομια για να καταθέσει οτι γνωρίζει για την επίθεση .

 Βέβαια μετά από λίγο ο κ Αβραμάκης έσπευσε να απαλείψει από την ανάρτηση του την φράση μπράβοι της νύχτας .Ίσως η δική του έρευνα να τον οδήγησε να αναθεωρήσει

ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ





 
ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ 

Δήλωση με αιχμή έκανε μέσω του λογαριασμού στο Twitter o υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σχετικά με την επίθεση σε βάρος του Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε στο Twitter: «Ομάδα

αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ οι δράστες της επίθεσης στον Πρόεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάννη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο κι αν δεν βολεύει κάποιους…».


 

Τέλος, σημειώνεται πως για την χθεσινή επίθεση εναντίον του κ. Βαρουφάκη έχει συλληφθεί ένας 17χρονος αντιεξουσιαστής, ενώ οι αρχές έχουν προχωρήσεις στην ταυτοποίηση κι άλλων ατόμων.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.