Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Η διαπίστωση της ημερας : Ένα δικιο το χει η Αριάδνη


 

 

 

 Το πρόβλημα με την στεγανότητα της στέγης του μουσικού σχολείου αναδεικνύει η επικεφαλης της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ Αριάδνη Παπαφωτίου /Στην κ Παπαφωτιου απαντά ο αντιδήμαρχος κ Νυχτοπάτης ο οποίος κάνει γνωστο οτι το καλοκαίρι θα έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα .Όμως ένα δίκιο το χει η κ Παπαφωτιου. Καθώς το πρόβλημα υπάρχει εδω και χρόνια και θα έπρεπε οι διαδικασίες να τρέξουν πιο γρήγορα

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Κ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ

 

Στάζει εδώ και καιρό η ΣΤΕΓΗ της Αίθουσας Εκδηλώσεων του ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Σερρών.
--Οι κουβάδες πηγαινοέρχονται κάτω από τις ΤΡΥΠΕΣ της οροφής προκειμένου να προστατευτεί η σκηνή ενώ τίθεται και θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για ΜΑΘΗΤΕΣ και ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ αφού η υγρασία και τα νερά, μπορούν να επηρεάσουν τα ηλεκτρολογικά του κτιρίου.
--Αποτέλεσμα:
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ η μεγάλη εκδήλωση του Σχολείου "Μουσικές του Κόσμου" που ήταν προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα, αφού πέσαμε σε ΒΡΟΧΕΡΟ καιρό!
--Αυτός φταίει κ. Δήμαρχε.

 

 Η ΑΠΑΝΤΗΣΑΗ ΝΥΧΤΟΠΑΤΗ

«Μουσικό Γυμνάσιο Σερρών.
Όταν ανέλαβε η δημοτική αρχή του Alexandros Xrisafis τον Σεπτέμβριο του 2019 ενέταξε άμεσα στο τεχνικό πρόγραμμα έργο για την μόνωση του μουσικού Γυμνασίου έργο προϋπολογισμού 170.000 ευρώ το οποίο ολοκληρώθηκε.
Στην συνέχεια ενέταξε νέο έργο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ για το οποίο σε λίγες ημέρες θα υπογραφεί η σύμβαση το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και τη μόνωση του αμφιθεάτρου με στόχο οι εργασίες να γίνουν αυτό το καλοκαίρι.
Πριν λίγο καιρό με εργολαβία της σχολικής επιτροπής ο ανάδοχος έκανε μικρές εργασίες ώστε να μην υπάρχουν πολλά νερά πάνω από την συγκεκριμένη στέγη.
Μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες η τεχνική υπηρεσία πρότεινε να μείνει κλειστή η αίθουσα καθώς υπάρχει κίνδυνος με την εσωτερική ψευδοροφή αλλά και κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από τα λίγα έστω νερά.
Άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα που παραλάβαμε και επιλύουμε αυτό το καλοκαίρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.