Σελίδες

Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Σέρρες : Οι Έφηβοι της ΑΕΣ σήκωσαν το Κύπελλο του Πρωταθλητή της ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2022-23 (βίντεο)

 





Η Εφηβική ομάδα της ΑΕΣ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2022-23 καθώς ολοκλήρωσε αήττητη και τα playoff κερδίζοντας στο τελευταίο παιχνίδι του μινι πρωταθλήματος την αντίστοιχη ομάδα του ΑΡΙΩΝΑ Ξάνθης με 88-66.

Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 25 Μαρτίου 2023 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Βασίλειος Αγοραστός» του Αθλητικού Κέντρου της Ομόνοιας, είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μια που η «αχτύπητη» φέτος Εφηβική ομάδα της ΑΕΣ είχε μαθηματικά κατακτήσει το τρόπαιο από την προηγούμενη αγωνιστική.

 

Παρ’όλα αυτά, οι αθλητές του Χρήστου Γκαβανόζη, έπαιξαν με ωριμότητα απέναντι στους αντιπάλους και από το 1ο δεκάλεπτο καθάρισαν ουσιαστικά το παιχνίδι όταν και προηγήθηκαν με 29-13.

Το υπόλοιπο παιχνίδι κύλισε με τους αθλητές των δύο ομάδων να παίζουν ελεύθερα και το παιχνίδι να κλείσει με 88-66, με τους φιλάθλους που είχαν γεμίσει τις εξέδρες του Κλειστού γυμναστηρίου να επευφημούν τους νεαρούς αθλητές, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδεικνύονται Πρωταθλητές της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Το κύπελλο και τα μετάλλια στους αθλητές της ομάδας απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

To παιχνίδι καλύφθηκε τηλεοπτικά με σχολιασμό από το κανάλι του serrespost.gr στο youtube.

 


Με στόχο τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος
Επόμενος σταθμός είναι η συμμετοχή στο final 4 του Επαρχιακού Πρωταθλήματος Βορείου Ελλάδας που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 7-9 Απριλίου (πιθανόν στην Ξάνθη) με στόχο την πρωτιά που θα την οδηγήσει στην συμμετοχή στους τελικούς (final 8) του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Λάρισα.

Από τη συντακτική ομάδα του serrespost πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές, στον προπονητή και την διοίκηση, καθώς και στους γονείς των πρωταθλητών!

Τα Δεκάλεπτα 29-13,53-29ημιχ.88-66
Διαιτητές: Νέδογλου Αρ.- Βασάκος
Γραμματεία: Κίναλη-Θεοφανίδου-Γρηγοριάδου

ΑΕ Σέρρες (Γκαβανόζης) Γουγουσιαδης Γρούνης Ελέζι Θεοφανίδης Καραπέπερας Κωστογλου Λάτσιος Μπανάβας Ντώνες Πεχλιβανίδης Σκαρλατόπουλος Χατζόπουλος
ΓΑΣ Αρίων Ξάνθης (Σιδηρόπουλος-Παπαδόπουλος) Γκουτκίδης Κουρτίδης Λεμονίδης Λουκάς Μελαδιανός Μπαρδιακίδης Τασελαρίδης Χαϊτίδης

 serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.