Κρέατα της περιοχής των Σερρών σε παραδοσιακές συνταγές, σαλάτες, τοπικό κρασί και τσίπουρο και… αρδευτικά έργα είχε το μενού στο γεύμα που είχαν το μεσημέρι του Σαββάτου στις Σέρρες ο υπουργός Υποδομών και τοπικός βουλευτής, Κώστας Καραμανλής, και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς. Το γεύμα έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Ελλήνων Γεύσεις», που φημίζεται για την αξιοποίηση και προώθηση των τοπικών προϊόντων ενός από τους δυναμικότερους στον πρωτογενή τομέα νομούς της χώρας. Οι δύο υπουργοί με τον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, επί σειρά ετών γενικό διευθυντή στο υπουργείο Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, και προέδρους των ΤΟΕΒ της περιοχής είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διεξοδικά για τα αναγκαία αρδευτικά έργα στον νομό, για τα οποία δρομολογούνται θετικές για τους αγρότες της περιοχής εξελίξεις.
Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ είναι ότι καλύτερο για το μέλλον του νομου μας και τους αγρότες μας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή