Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Νέας Ζίχνης : Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο

 


Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας

Ζίχνης, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τα παρακάτω θέματα ημερήσια διάταξης:

 

1.Τροποποίηση δεύτερη (2η) προϋπολογισμού οικ. έτους 2023.

2. Έγκριση τροποποίησης της σύμβασης της υπηρεσίας με τίτλο «Καθαρισμός δημοτικών κτιρίων, δημοτικών οδών, πλατειών, κοινοχρήστων χώρων, δημοτικών νεκροταφείων και άλλων εγκαταστάσεων σε όλη τη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Νέας Ζίχνης», αναδόχου εταιρίας ΠΑΤΣΙΑΛΑ Μ.-ΝΙΖΑΜΗ Θ. Ο.Ε. λόγω αναπροσαρμογής των τιμών του κατώτατου ημερομισθίου και παράταση στη σύμβαση μέχρι αναδείξεως νέου ανάδοχου και πάντως όχι πέραν του τριμήνου.

3. Έγκριση της έκθεσης εσόδων-εξόδων του τέταρτου (4ου) τρίμηνου έτους 2022 για τον έλεγχο της υλοποίησης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022.

4. Έγκριση πρόσληψης υδρονομικών οργάνων αρδευτικής περιόδου 2023.

5. Έγκριση επέκτασης των συμβάσεων των υπαλλήλων που απασχολούνται με το Πρόγραμμα των μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ).

6. Έγκριση πρόληψης υπαλλήλων με το Πρόγραμμα των μακροχρόνια ανέργων ηλικίας 55-67 της Δ.ΥΠ.Α. (πρώην ΟΑΕΔ).

7. Έγκριση υποβολής αιτήματος στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2023 ανταποδοτικού χαρακτήρα.

8. Έγκριση υποβολής σχεδίου στο πλαίσιο του πολυετή προγραμματισμού προσλήψεων ανθρωπίνου δυναμικού δημόσιας διοίκησης ετών 2024-2027.

9. Έγκριση προϋπολογισμού και του πίνακα στοχοθεσίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Νέας Ζίχνης για το έτος 2023.

10. Έγκριση εισηγητικής έκθεσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης και της χρηματοδότησής της από τον Δήμο για το έτος 2023.

11. Έγκριση του ετησίου προγράμματος δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης έτους 2023.

12. Έγκριση χορήγησης παράτασης στην προθεσμία εκτέλεσης της μελέτης «Ύδρευση Νέας Ζίχνης», αναδόχου Κουκνάκου Παναγιώτη.

13. Έγκριση χορήγησης παράτασης στην προθεσμία εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Βελτίωση βατότητας οδικού δικτύου Νέας Ζίχνης» του Αβραμίδη Δημητρίου.

14. Έγκριση σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Νέας Ζίχνης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας-Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την υλοποίηση των υποέργων:

  • «Επεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Πολιτιστικό Κέντρο και το παλιό Δημαρχείο Νέας Ζίχνης» π/υ 496.576,79 € στο πλαίσιο της ενταγμένης πράξης «Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εκσυγχρονισμού του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ζίχνης και του Παλιού Δημαρχείου».
  • «Επεμβάσεις αποκατάστασης, επαναχρήσης και Ενεργειακής Αναβάθμισης» π/υ 717.270,00 € στο πλαίσιο της ενταγμένης πράξης «Παρεμβάσεις Ενεργειακής Αναβάθμισης και Εκσυγχρονισμού του κτηρίου του πρώην Διοικητηρίου Νέας Ζίχνης».

15. Έγκριση τροποποίησης του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023 του νομικού προσώπου με την επωνυμία ΚΠΑΚΑΑ.

16. Έγκριση της έκθεσης πεπραγμένων της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής έτους 2022.

17. Έγκριση εκμίσθωσης εκ νέου του κοινοτικού καφενείου Θολού.

18. Συγκρότηση της επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της σύμβασης της προμήθειας με τίτλο «Εκσυγχρονισμός, βελτιστοποίηση και έλεγχος διαρροών δικτύων ύδρευσης Δήμου Νέας Ζίχνης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.