Σελίδες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Ντόρα Μπακογιάννη -Δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση, εγώ δεν έχω κανένα ταμπού


 «Βόμβες» έριξε η Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια συνέντευξης της στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη TV.

Από τα ελληνοτουρκικά μέχρι τις υποκλοπές και τους πλειστηριασμούς, θέμα το οποίο «καίει» το τελευταίο...

διάστημα μετά τη σχετική απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο θεωρεί άκαιρη την οριοθέτηση της ΑΟΖ ή την επέκταση των χωρικών μας υδάτων στα 12 μίλια, αλλά δηλώνει ότι θεωρεί αποδεκτή τη συνεκμετάλλευση των πόρων του Αιγαίου με την Τουρκία. «Δεν είναι ταμπού η συνεκμετάλλευση, εγώ δεν έχω κανένα ταμπού, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, υπάρχει η συμφωνία Αιγύπτου – Ισραήλ – Ελλάδας στην οποία εκλήθη και η Τουρκία. Η συμφωνία Ισραήλ – Λιβάνου που είναι σε πόλεμο είναι ένα παράδειγμα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Κάποια στιγμή θα γίνει διεθνής διάσκεψη για τα ενεργειακά στη Μεσόγειο, θα υπάρξει ευρύτερη συμφωνία. Η Μεσόγειος είναι μικρή θάλασσα με πολλά κράτη.

Πλειστηριασμοί

«Υποχρέωση του μνημονίου οι πλειστηριασμοί. Είμαστε υπό επίβλεψη. Έχουμε υποχρεώσεις. Αν δεν γίνουν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας δεν θα δίνουν οι τράπεζες δάνεια», είπε μεταξύ άλλων η Ντόρα Μπακογιάννη για το ζήτημα των πλειστηριασμών στον απόηχο της απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία απειλεί ευθέως 700.000 νοικοκυριά.

Υποκλοπές

Εκτός «γραμμής» Μαξίμου βγαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη και σε ό,τι αφορά στο ζήτημα των υποκλοπών, καθώς χρεώνει λάθη στον πρωθυπουργό, ενώ δήλωσε ότι άλλαξε τηλέφωνο όταν έμαθε ότι την παρακολουθούσαν.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.