Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Σκληρη η μάχη στο πρωτάθλημα της βασιλόπιτας

 




Συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο η πληθώρα των εκδηλώσεων συλλόγων , φορέων που συνοδευόταν  από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας. Πανικόβλητο έτρεχε το πολιτικό προσωπικό σε αυτές τις εκδηλώσεις  προκειμένου να ανταποκριθεί στο όγκο τους και να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Σχολίασε φίλος της στήλης ότι είναι τόσο μεγάλη η δίψα, διακαής ο πόθος της επιστροφής στην καθημερινότητα που κινεί, κινητοποιεί όλους να δραστηριοποιούνται με αυτόν τον τρόπο, οργανώνοντας εκδηλώσεις, δράσεις οι οποίες  να υπενθυμίζουν και να επιβεβαιώνουν ότι όντως η επιστροφή στην κανονικότητα είναι πραγματικότητα και όχι μύθος ή κανονικότητα με εκπτώσεις και αστερίσκους.

Ας μην ξεχνάμε ότι σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθούν τρία χρόνια από τότε που μπήκαμε στη φάση της υγειονομικής κρίσης. Ήταν Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2020 όταν ανακοινώθηκε στη χώρα μας ότι ζούμε πλέον σε περιβάλλον πανδημίας και πάρθηκαν όλα τα μέτρα και οι περιορισμοί,  που άλλαξαν τη ζωή μας, ανέτρεψαν όλα τα γνωστά δεδομένα, κτύπησαν στην καρδιά την ελεύθερη οικονομία με το κλείσιμο καταστημάτων και τους περιορισμούς των μετακινήσεων.

Δ.Ν.

https://sertharros.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.