Σελίδες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Στην Συμμαχια η Ελένη Πασχάλη

 



 

 

Την υποψηφιότητα  με την Συμμαχία Σερραίων της κ Ελενης Πασχάλη ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλης της παράταξης κ Αλέξανδρος Χρυσάφης. Η κ Πασχάλη περαν των  όσων αναφέρει ο κ Χρυσαφης στο καλωσόρισμα του .Να θυμίσουμε οτι το 2014 ήταν υποψήφια με την παράταξη του Στέφανου Φωτιάδη 

Η ανακοινωση του κ Χρυσάφη

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη αυτοδιοικητική μας οικογένεια μία συνδημότισσά μας με μακρά πορεία στον επιχειρηματικό στίβο και τα κοινά του Δήμου Σερρών:
Την Ελένη Πασχάλη – Καρύδα, η οποία θα είναι υποψήφια με τη «Συμμαχία Σερραίων» στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η Ελένη Πασχάλη – Καρύδα δραστηριοποιείται επιχειρηματικά 45 χρόνια στον τομέα του εμπορίου στις Σέρρες και διετέλεσε επί Δημαρχίας Γιάννη Μωυσιάδη Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, Πρόεδρος των ΚΑΠΗ, Πρόεδρος στην Κτηματική Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση(νυν ΔΑΕΚΑΣ) και Αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Σερρών.
Ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα με μεγάλη διάθεση προσφοράς, η Ελένη Πασχάλη – Καρύδα συμμετέχει τα τελευταία 12 χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Λυκείου Ελληνίδων Σερρών.
Είναι ιδιαίτερη χαρά να υποδεχόμαστε στη «Συμμαχία Σερραίων» ανθρώπους με εμπειρία και ιστορία στην αυτοδιοίκηση που θέλουν να προσφέρουν στον αγώνα και το όραμά μας για τη μεταμόρφωση του Δήμου Σερρών!
Καλή επιτυχία Ελένη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.