Σελίδες

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

ΓΣ Σέρρες’93 : Βραβεία του ΣΕΓΑΣ στους αθλητές Ηλιάνα Τρανταφύλλου Γιώργο Γρέψιο


 Ο ΣΕΓΑΣ τίμησε τους πρωταγωνιστές των σταδίων και τους προπονητές τους, σε μια όμορφη γιορτή σε ένα από τα επιβλητικότερα κτήρια της Αττικής, το Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (17/2) και ανάμεσα σε αυτούς που βραβεύτηκαν ήταν ο ΓΣ Σέρρες’93 καθώς και οι αθλητές (Τριανταφύλλου-Γρέψιος) με τους προπονητές τους (Κεφαλίδη-Παπίτσα)

Όπως αναφέρει ο σύλλογος ΓΣ Σέρρες’93 σε ανακοίνωση που εξέδωσε:

Μεγάλη μέρα η σημερινή για το σύλλογό μας, που τιμήθηκε στην ετήσια γιορτή βραβεύσεων του ΣΕΓΑΣ στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, για την 1η πανελλήνια θέση στις κατηγορίες Κ23 και Κ 20 Γυναικών, καθώς επίσης και την πρώτη θέση σε Αγόρια και Κορίτσια Κ16 (1ος όμιλος)(Θυμίζουμε ότι ο σύλλογός μας κατατάχθηκε 3ος στην γενική πανελλήνια κατάταξη για το 2022).

Το βραβείο παρέλαβε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Φωτεινή Αραμπατζή. Επίσης βραβεύτηκαν η πρωταθλήτριά μας Ηλιάνα Τριανταφύλλου για την 1η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο άλμα επικοντώ, αλλά και ως η πιο αγαπημένη αθλήτρια του κοινού για το 2022 (Κ18), καθώς και ο προπονητής της Σάββας Κεφαλίδης, όπως επίσης ο πρωταθλητής μας Γιώργος Γρέψιος για την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 στο άλμα τριπλούν και ο προπονητής του Χρήστος Παπίτσας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλή αγωνιστική χρονιά για το 2023!

 https://www.anexartitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.