Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Η Αριάδνη Παπαφωτίου η 4η στην αφετηρία της κούρσας των εκλογών

 


 

Η Αριάδνη Παπαφωτίου δημοτική σύμβουλος Σερρών (υποψήφια και στις εκλογές του 2019 ) .Επισημοποίησε την πρόθεση της να είναι εκ νέου υποψήφια δήμαρχος και στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023 .Η κ Παπαφωτίου είναι η 4η μετά τους  Αλέξανδρο Χρυσαφη , Γιώργο Τσιμερικα , Βαρβαρα Μητλιάγκα που παίρνει θέση στην αφετηρία της κούρσας των εκλογών 

Η ανακοίνωση της

Αγαπητοί συνδημότες
Ανακοινώνω σήμερα την εκ νέου ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ μου για τη ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΕΡΡΩΝ.
--Η προσωπική μου πίστη ότι ο Δήμος μας μπορεί να αλλάξει, μπορεί να προκόψει και να αναδειχτεί και ότι οι Σερραίοι της πόλης και των Κοινοτήτων αξίζουν και δικαιούνται να ζουν σε έναν ευτυχισμένο, παραγωγικό, νοικοκυρεμένο και σύγχρονο τόπο, είναι εδραία.
--Την θητεία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο είμαι ανυπόκριτα υπερήφανη που την αξιολογείτε σε κάθε ευκαιρία θετικά.
Καθοδηγήθηκε ανυποχώρητα από τις Αρχές του προεκλογικού μας Προγράμματος: Διαφάνεια, χρηστή Διοίκηση, Αναπτυξιακή τοπική πολιτική.
Αυτές παραμένουν στο κέντρο της αυτοδιοικητικής μας σκέψης και δράσης, απέναντι στην καθημερινότητα της σπατάλης, του βολέματος των ημέτερων, της ιδιοτέλειας και της κακοδιοίκησης.
--Μέχρι την κάλπη του Οκτωβρίου, μένουν εννέα μήνες.
Με γνώση, θέληση και Δύναμη, ΜΑΖΙ, η ημέρα των αποτελεσμάτων θα γίνει η αρχή της Αναγέννησης του Δήμου μας.
--Σας καλώ σε πάνδημη συμπαράταξη Αρχών και ΝΙΚΗΣ.
ΑΡΙΑΔΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ
Επικεφαλής Παράταξης- Δημοτική Σύμβουλος
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

1 σχόλιο:

  1. Η κυρία Παπαφωτίου ήταν μεταξύ των ελάχιστων δημοτικών συμβούλων που κάνανε αντιπολίτευση στην δημοτική αρχή του Χρυσάφη. Αντιπολίτευση κάνανε επίσης για να μην τους αδικήσω και οι Γκότσης, Χαραλαμπίδου και Τερζης. Η κυρία Παπαφωτίου είναι μία πολύ αξιόλογη και δυναμική παρουσία στα δημοτικά δρώμενα του Δήμου Σερρών και οι Σερραίοι δημότες πρέπει να την ανταμείψουν στις επερχομενες δημοτικές εκλογές. Κατά την άποψή μου πρέπει να είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στον Δήμο Σερρών. Καλή επιτυχία κυρία Παπαφωτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.