Σελίδες

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Χρυσάφης : 2023 -2028 πενταετία έργων

 


 

 Στο ΔΙΚΤΥΟ  στην εκπομπή 2 ώρες ΜΑΖΙ με τον Δημήτρη Κώττας φιλοξενήθηκε ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης . Ο δήμαρχος ανέφερε οτι στα τριάμισι χρόνια της θητείας της δημοτικής αρχής. Έχουν ενταχθεί σε προγράμματα έργα ύψους 62 εκατομμυρίων ευρω. Τα οποία ήδη κάποια έχουν αρχίσει να υλοποιούνται. Ενω όπως τόνισε η επόμενη θητεία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πενταετία έργων. Μάλιστα ο κ Χρυσάφης εξέφρασε την βεβαιότητα οτι μέχρι το τέλος της θητείας της παρούσας δημαρχιακής θητείας το ποσο των 62 εκατ ευρω θα αυξηθεί

4 σχόλια:

  1. Ο Χρυσάφης πρέπει να ανακοινώσει εγγράφως σε ποια προγράμματα και με ποιες εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις έχει ενταχθεί ο Δήμος Σερρών στην θητεία του. Όλα αυτά που λέει δεν είναι αλήθειες. Υπαρχουν και πολλά ψέματα. Περιμένουμε την εγγραφή ανακοίνωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσάφη δείξε μας ένα δικό σου έργο, εκτός από τα λουλούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν βαρεθήκατε να βγάζετε χολή εσείς οι 2-3 του τσιμερικα για τον Δήμαρχο;
    Ασχοληθείτε με τον ανύπαρκτο τον Αρχηγό σας να μπορέσετε να κάνετε συνδυασμό και αφήστε τον Δήμαρχο να συνεχίσει το έργο του.
    Ουύτως ή άλλως Δήμαρχος θα είναι τουλαχιστον μέχρι το 2028.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποφεύγεις φίλε να μιλήσεις επί της ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.