Σελίδες

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Δήμος Βισαλτίας : Με λαμπρότητα η 110η επέτειος της Απελευθέρωσης της Νιγρίτας


Με τη δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η επέτειος της απελευθέρωσης της Νιγρίτας και της ευρύτερης περιοχής της Βισαλτίας.

Το πρωί της Τρίτης 21 Φεβρουαρίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νιγρίτας, για τον Καπετάν Γιώργη Γιαγκλή, απελευθερωτή της Νιγρίτας και της ευρύτερης περιοχής.

 

Ακολούθησε εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον Διευθυντή του 1ου Δημοτικού
Σχολείου Νιγρίτας, κ. Ηλία Λυγγερίδη

επέτειος της απελευθέρωσης της ΝιγρίταςΣτις 11:30 έγινε μετάβαση της πομπής στο Ηρώο Νιγρίτας, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Αμέσως μετά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Μπάντας του Δήμου Βισαλτίας, πραγματοποιήθηκε παρέλαση τμημάτων μαθητών των σχολείων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βισαλτίας, τμήματος Συλλόγου Μακεδονομάχων και Απογόνων Ν. Σερρών «Παύλος Μελάς», τμήματος Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Σερρών, τμήματος ΔΗΚΚΠΠΠΑ Δήμου Βισαλτίας, ενώ οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με δεξίωση στο Δημοτικό Μέγαρο.

Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ήταν ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ενώ ως εκπρόσωπος της Βουλής παρέστη ο Βουλευτής Τάσος Χατζηβασιλείου. Στον εορτασμό της επετείου παραβρέθηκαν επίσης ο Βουλευτής Σερρών Λευτέρης Αβραμάκης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιζτικώστας, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Κ.Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος πολλοί αιρετοί, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων.

 https://www.serrespost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.