Σελίδες

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Κοίτα να μαθαίνεις : Παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος για προσωπικούς λόγους ,αλλά έγινε εντεταλμένος σύμβουλος με τις ίδιες αρμοδιότητες

 


 

 Από τα ωραία της τοπικής αυτοδιοίκησης .Στον δήμο Αμφίπολης είχαμε την προσχώρηση στην παράταξη του δημάρχου .Της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου κ κ Χατζηγεωργιάδου Σοφίας .Η οποία ανέλαβε καθήκοντα αντιδημάρχου .Βέβαια για να γίνει αντιδήμαρχος υπήρχε ένα εμπόδιο, καθώς οι θέσεις ήταν καλυμμένες και θα έπρεπε κάποιος να παραιτηθεί .Αυτός ήταν ο κ Κουτουζογλου ο οποίος στην παραίτηση του αναφέρει οτι γίνεται για προσωπικούς λόγους . Μέχρι εδώ όλα καλά είναι δικαίωμα του καθενός να πράττει αυτό που κρίνει σωστό . Όμως με νέα απόφαση του δημάρχου κ Φράστανλη ο κ Κουτουζογλου ορίζεται εντεταλμένος σύμβουλος και του ανατίθενται οι αρμοδιότητες που είχε ως αντιδήμαρχος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.