Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Το ερώτημα της ημέρας : Ποιον θα στηρίξουν στον δεύτερο γύρο των εκλογών ???


 

 

 

 

 Δυο οι αντίπαλοι του δημάρχου Σερρών Αλέξανδρου Χρυσαφη μέχρι στιγμής. Κ κ Μητλιάγκα και ο κ Τσιμερίκας .Θα έχει ένα ενδιαφέρον να ακούσουμε από τους δύο υποψηφίους .Αν υπάρξει δεύτερος γύρος εκλογών . Ποιον θα στηρίξει οποίος μείνει εκτός .Γιατι ο κ Χρυσαφης θα είναι ο ένας εκ των δύο μονομάχων της επαναληπτικής εκλογής .Θα μου πείτε οτι είναι νωρίς ??

Ναι αλλά να ξέρουν και οι δημότες γιατι αποφάσισαν να είναι υποψήφιοι. Γιατι αν κατεβαίνουν άλλα το τέλος του πολιτικού  τους αφηγήματος είναι στήριξη στην παρούσα  δημοτική αρχή . Κάτι δεν είναι πολιτικά ορθό

2 σχόλια:

  1. Σωστό το τελευταίο. Το θέμα είναι ότι η σερραϊκή κοινωνία είναι διχασμένη σε χρυσαφικούς και αντι-χρυσαφικούς. Αν είναι να στηρίξουν συμμαχία στον 2ο γύρο ας μη κατέβουν καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ίδιο ερώτημα πρέπει να απευθύνεις και στον Χρυσάφη. Δηλαδή, αν έρθει τρίτος ποιον θα υποστηρίξει τη δεύτερη Κυριακή;
    Μην ξεχνάς, ότι στις δημοτικές εκλογές του 2006 Δήμαρχος ήταν ο Μωυσιάδης και ήρθε τρίτος. Μη μου πεις τώρα, ότι ο Χρυσάφης ήταν καλύτερος Δήμαρχος από τον Μωυσιάδη; Αφουγκρασου τον κόσμο και θα το διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.