Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Γίνεται της ..... Βασιλόπιτας

 


 


Ιανουάριος και ως τον Φεβρουάριο στην πρώτη γραμμή θα είναι η «μάχη της βασιλόπιτας», από συλλόγους, φορείς, κ.ά. Ήδη προγραμματίζονται συνεστιάσεις, ψάχνουν όλοι  κατάλληλες ημερομηνίες, ώστε η εκδήλωση τους να έχει επιτυχία.

Η συγκυρία ιδιαίτερη. Οι φετινές βασιλόπιττες γίνονται χωρίς περιορισμούς, μετά από δύο χρόνια πανδημίας, αλλά συμπίπτουν και με προεκλογική περίοδο. Στις εκδηλώσεις αυτές καλεσμένοι θα είναι και όσοι πολιτεύονται.

Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θυμόμαστε  την εικόνα που υπήρχε από το 2011 και μετά όταν για αρκετά χρόνια ήταν ανεπιθύμητοι σε τέτοιες εκδηλώσεις όλοι οι βουλευτές και γενικότερα το πολιτικό προσωπικό.

Τότε που η χώρα είχε χρεοκοπήσει, είχαν κοπεί μισθοί και συντάξεις και όλοι έριχναν το ανάθεμα στις κυβερνήσεις που, όπως έλεγαν, μας έφθασαν σε αυτό το σημείο.

Τώρα αυτά έχουν ξεχαστεί, ο χρόνος γιατρεύει πολλές πληγές τελικά. Οι σύλλογοι επιδιώκουν να έχουν καλές σχέσεις με το πολιτικό προσωπικό για ευνόητους λόγους.

 

Δ.Ν.

 https://sertharros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.