Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Δήμος Σερρών : Οι πρώτοι υποψήφιοι του Γιώργου Τσιμερικα ( ονόματα )

 


 

Πολύ σύντομα ( χρονικά ) αναμένεται ο υποψήφιος δήμαρχος Σερρών Γιώργος Τσιμερικας θα προχωρήσει στην ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης του .

Σύμφωνα με τα όσα μαθαίνει ο σμπίρος μεταξύ αυτών που ανακοινωθούν θα είναι:

Οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι Γιώργος Καδης και Βασίλης Τερζής

Ο κ Νίκος Κουφοτόλης

Παυλος Πουλιάκας 

Σταυροπουλος

Ο κ Πασχάλης Αρβανιτόπουλος 

Πολύ κοντά στο να πουν το ναι οι οι  πρώην σύμμαχοι Τηλεμαχος Απταλιδης και Νεκτάριος Κανακάρης , οι πρώην πρόεδροι της ΚΕΔΗΣ κκ Ραμπότας Μάκης και Δήμου Γιάννης . 

Την υποψηφιότητα του κ Τσιμερίκα στήριζει ο τοπικος σύμβουλος ( εκλεγμένος με την  παράταξη Φωτιάδη ) κ Ανέστης Παπαδοπουλος .Ο οποίος δεν έχει αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος .

Επίσης τουλάχιστον 5+5  πρώην υποψήφιοι της Συμμαχιας Σερραιων  και της παράταξης Φωτιάδη ( για το τοπικο συμβούλιο της πόλης των Σερρών) .Ακούγεται οτι έχουν δώσει τα χέρια .

Ενω υπάρχουν και πάνω από 10 πρώην υποψήφιοι και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΕΡΡΑΙΩΝ που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο  .

Στόχος ο αριθμός να ξεπεράσει τους 70 ( στην πρώτη ανακοίνωση ) ενώ υπάρχει και η αναμονή των αποτελεσμάτων των κινήσεων της κ Μητλιάγκα .Καθώς αρκετοί συνομιλούν και με τους δυο υποψηφίους χωρίς να έχουν αποφασίσει με ποιον θα είναι υποψήφιοι 

1 σχόλιο:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.