Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Τελέστηκε ο Αγιασμός και η κοπή της Βασιλόπιτας στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σιδηροκάστρου

 


Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος  αγιασμός

το πρωί της Πέμπτης 12 Ιανουαρίου 2023 στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σιδηροκάστρου, παρουσία της Διοίκησης και του προσωπικού του κλιμακίου. Τον Δήμο Σιντικής εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Σιδηροκάστρου Παναγιώτης Σαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Τορουνίδης και ο Αντιδήμαρχος  Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Γεώργιος Τσίντσιος.

Στην κοπή της βασιλόπιτας παρευρέθηκε ο Βουλευτής Σερρών Θεόφιλος Λεονταρίδης, ο επικεφαλής συνδυασμού της ελάσσονος αντιπολίτευση του Δήμου Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Θεολόγης Λαζαρίδης. Το «παρών» έδωσε και ο Πρόεδρος της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ Άρης Παπαδόπουλος.

Παρευρέθησαν επίσης ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Σερρών Ιωάννης Μπαγώτης, ο Διοικητής Π.Κ Άνω Ποροΐων Κωνσταντίνος Γκίνης, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, του Δασαρχείου, συλλόγων, σωματείων και εθελοντικών οργανώσεων, ενώ εκεί ήταν επίσης συνταξιούχοι και εθελοντές πυροσβέστες..

Ο Διοικητής του Π.Κ. Σιδηροκάστρου Γιάννης Μήλτσιος ως οικοδεσπότης,  έκοψε τη βασιλόπιτα του κλιμακίου, ευχήθηκε για το νέο έτος,  ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  εγκαρδίως τον Δήμο, που όπως ανέφερε, υπάρχει άψογη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή όλα αυτά τα χρόνια.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν μία ομαλή χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα συμβάντα. Εγκωμίασε την ετοιμότητα του προσωπικού και επιβράβευσε τις προσπάθειες των επιτελικών να ανταπεξέλθουν στις καθημερινές ανάγκες της κοινωνίας.  Τόνισε την αμοιβαία υποστήριξη με κάθε επιτρεπτό μέσο εκ μέρους του Δήμου και την ενίσχυση τους με βαρέα μηχανήματα όταν προκύπτουν  θέματα που άπτονται  της Πολιτικής Προστασίας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.