Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΣΟΚ Σερρών : Τυχερή η Νατάσα Μακρή


 
 
 
 
Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Σερρών όπου κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα.
Η τυχερή που έτυχε το φλουρί είναι η Νατάσα Μακρή, μέλος της ΚΠΕ και υπεύθυνη πολιτισμού και τουρισμού. Της ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.
Η φετινή χρονιά θα είναι μια χρονιά γεμάτη αγώνες και εκλογικές διαδικασίες.
Τόσο ο πρώτος σταθμός των Βουλευτικών όσο και η συνέχεια των Αυτοδιοικητικών εκλογών αποτελεί έναν σημαντικό στόχο για την οργάνωση των Σερρών
Θα δώσουμε τη μάχη αυτή με ενότητα, με τις αρχές και τις αξίες που αρμόζουν στην παράταξη μας. Θα ξεκινήσουμε την πορεία μας στην κοινωνία με έντονη πολιτική και οργανωτική παρουσία.
Τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός των δράσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής, σε ιδεολογικό, πολιτικό και εκλογικό επίπεδο.
Μαζί με τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, τους Τομεάρχες και τις Συντονιστικής Επιτροπές θα καλύψουμε γεωγραφικά και θεματικά όλη την περιφερειακή ενότητα Σερρών.
Καλή εκλογική μας χρονιά !!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.