Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023

Σέρρες : Κόβει βασιλόπιτα το σωματείο των πρώην αυτοδιοικητικών

 

 
 
 
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΕΔΔΚ-Σ
Σάββατο 14 Ιανουαρίου και ώρα 11.00 πμ στα γραφεία της πρώην ΤΕΔΚ ΠΕ ΣΕΡΡΩΝ επί της οδού Αθανασίου Αργυρού 4 θα πραγματοποιηθεί η κοπή της βασιλόπιτας της Τοπικής Ένωσης Διατελεσάντων Δημάρχων - Κοινοταρχών - Δημοτικών και Κοινοτικών Συμβούλων ΠΕ Σερρών
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΔΔΚ-Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ

 

3 σχόλια:

  1. Κάποιοι βγήκαν απο τα χρονοντούλαπα που μυρίζουν ναφθαλίνη για να αυτοπροβληθούν και να κάνουν δημ.σχέσεις. Αρκετά ο κόσμος τους έχει βάλει στο ντουλάπι του παρελθόντος. Υπάρχουν δήμαρχοι ποιό πρόσφατοι απο αυτούς που δεν συμμετέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πληροφορίες λένε ότι ο νεοσύστατος σύλλογος των συνταξιούχων αυτοδιοικητικών θα ζητήσει από τον Χρυσάφη να χρηματοδότηση την εκδρομή τους στην Ιταλία.
    Η εκδρομή τους θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα, ώστε να βοηθήσουν τον Δήμαρχο με τις γνώσεις που θα αποκομίσουν.
    Ένα μεγάλο εύγε γι αυτή τη ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία των συνταξιούχων αυτοδιοικητικών και το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη του Δήμο μας.
    Στη χρηματοδότηση ζητάνε και την ημερήσια αποζημίωσή τους.
    Συντονιστής του προγράμματος η κυρία Γκαρέτσα, η οποία θα είναι και παρούσα στην εκπαιδευτική εκδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.