Σελίδες

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Μέχρι να βρεθει ο διαδοχος .... ξεκίνησε την αντιπολίτευση

 


 

 

 

Κοντεύουν δύο μήνες από την ημέρα που ο Στέφανος Φωτιάδης έκανε επισήμως γνωστή την απόφαση να αποσυρθεί από την αυτοδιοικητική αρένα του δήμου Σερρών. Κάνοντας γνωστό οτι ξεκινά τις διαδικασίες διαδοχής του στην ηγεσία της παράταξης του . Έκτοτε δεν υπάρχει κάτι νεώτερο αν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες εύρεσης του διαδόχου του . Σήμερα όμως πληροφορηθήκαμε από το ρεπορτάζ του ΔΙΚΤΥΟ οτι ο κ Φωτιάδης επικεφαλής της παράταξης του βρέθηκε στην ΔΕΥΑΣ προκειμένου να ενημερωθεί για τα οικονομικά πεπραγμένα της επιχείρησης . Βέβαια είχε προηγηθεί η ¨¨¨έκρηξη ¨¨ του κ Γάτσιου στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όπου μίλησε για το μεγάλο χρέος του δήμου προς την ΔΕΥΑΣ και το έλλειμμα της επιχείρησης . Τώρα να έχεις ανακοινώσει οτι δεν θα είσαι υποψήφιος , να ψάχνεις διάδοχο και να ξεκινάς μετά από τρία χρόνια αντιπολίτευση κάτι μας κάνει να πιστεύουμε  οτι ο κ Φωτιαδης θέλει πραγματικά να αποχωρήσει από την θέση του επικεφαλής 

3 σχόλια:

  1. Αυτή η επαναλαμβανόμενη "Η διαπίστωση της ημέρας" δεν σας ενοχλεί;
    Μπορεί να είναι όντως περισσότερες από μία;
    Αν πούμε "ο παπάς του χωριού", θα ψάχνουμε και δεύτερο ή τρίτο;
    Αυτή η τρικυμία που έχετε στο κρανίο, σας ταλαιπωρεί καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα που περνά εκτίθεται όλο και περισσότερο ο κ. Φωτιάδης και εκθέτει και όσους τον ψήφισαν. Μένει να κατέβει και ως υποψήφιος Βουλευτής (εκεί που θα καθίσει η μπίλια τελικά) τότε θα καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ή ότι αναζητεί δημοσιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.