Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Τέλος εποχής για ¨¨τις μαζώξεις ¨¨ της γαλάζιας πολυκατοικίας

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δύο μαζώξεις έλαβαν χώρα τις τελευταίες 20 ημέρες οι οποίες απευθυνόταν στο ακροατήριο της Σερραϊκής γαλάζιας πολυκατοικίας .Η πρώτη της Συμμαχιας Σερραίων και η δεύτερη του γαλάζιου βουλευτή Τάσου Χατζηβασιλειου.

Παρατήρηση 1η και οι δύο μάζεψαν 500 με 600 άτομα

Παρατήρηση 2η  και οι δύο μαζώξεις κατά 60% με 70% είχαν το ίδιο ακροατήριο 

Διαπίστωση 1η : Επειδή μετά το πέρας και των δύο εκδηλώσεων είδα και άκουσα και διάβασα για ικανοποιήση , για την πρωτόγνωρη ( σε αριθμό ) μάζωξη κ.λ.π .Θα θυμίσω οτι η ΝΔ στις εκλογές του 2019 έλαβε 53.000 ψήφους .Αν πανηγυρίζεις που προσελκυσες  τους 600 τότε κάπου μάλλον το μετράς λάθος. Αν και θα πούμε οτι οι Σύμμαχοι μπορούν εν μέρει να είναι ικανοποιήμενοι αφου απευθύνθηκαν σε πολύ μικρότερο ακροατήριο ( μόνο  αυτο του δήμου Σερρών )

Διαπίστωση 2η .Επειδη προηγήθηκαν και άλλες μαζώξεις που και αυτές πάνω κάτω μάζεψαν τον ίδιο κόσμο και επειδή έρχονται εκλογές. Μάλλον τα επιτελεια θα πρέπει να χαράξουν την στρατηγική τους στην βάση οτι ο υποψήφιος θα πρέπει να πάει στους ψηφοφόρους αφού δεν πάνε αυτοί .

Το αντίστροφο δηλαδη της ρήσης 

«Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.