Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Ολοι ήξεραν

 


 

 

 

 

Για όλους και για όλα μίλησε ο αντιδήμαρχος  Βασίλης Χρυσανθιδης ο οποίος φιλοξενήθηκε από στην εκπομπή της Μαρίας Ναβαλη στο ΔΙΚΤΥΟ . Ο κ Χρυσανθίδης μιλώντας για την ανεξαρτητοποίηση του ¨¨ έδωσε στεγνά  ¨¨ τον πρώην αρχηγό του ( κατά δήλωση του αντιδημάρχου ).

Κατά πρώτον ο κ Χρυσανθίδης απαντώντας  γιατί ψήφιζε υπέρ των εισηγήσεων της δημοτικής αρχής στην οικονομική  επιτροπή  .Αποκάλυψε οτι αυτο γινόταν σε συνεννόηση και γνώση του κ Φωτιάδη .

Ενώ αποκάλυψε οτι άπαντες εντός της παράταξης ήξεραν εδώ και πολύ καιρό οτι ο κ Φωτιάδης δεν θα είναι υποψήφιος. Όπως και το ότι ο ίδιος θα ανεξαρτητοποιούνταν και θα προσχωρούσε στην Συμμαχία Σερραίων  .

ΥΓ :Καλά κάνει και τα λέει ο αντιδήμαρχος για να μαθαίνουν και οι Σερραίοι αλλα και να σταματήσουν κάποιοι εκ της παράταξης του κ Φωτιάδη να δηλώνουν έκπληκτοι για τα όσα λαμβάνουν χώρα στην παράταξη τους 

2 σχόλια:

  1. Προφανώς ο Χρυσανθίδης παρουσιάζει τα πράγματα κατά πώς τον βολεύουν. Ας μιλάει για τον εαυτό του. Έστω και μόνο από εγωισμό θα προσπαθήσει να στηρίξει την επιλογή του. Η αλήθεια είναι πως όσα κι αν λέγονται, ο μόνος που πήγε είναι αυτός. Ούτε προγραμματική έγινε ούτε ολόκληρη ομάδα του Φωτιάδη πήγε με τον Χρυσάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εποχή των μεταγραφών στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ότι δώσεις αυτό παίρνεις. Όταν βδομάδες τώρα ο δημόσιος διάλογος εξαντλείται στην ιδιοτελή μεταγραφή του ολίγιστου πολιτικά κ. Χρυσανθίδη, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι, υπάρχει κάτι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.