Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνούπολη : Στην Μια χορηγια τρεις απευθείας αναθέσεις

 


 

 Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη δώσε κλότσο να γυρίσει, παραμύθι ν' αρχινίσει...

Σε περιφερειακό δήμο της μυθικής Λιμνούπολης εποπτευόμενος φορέας αποφάσισε να διοργανώσει γιορτές και πανηγύρια . Το κόστος ιδιαίτερα υψηλό και στα μέλη του ΔΣ που προέρχονται από την αντιπολίτευση υπήρξε προβληματισμός για το πως θα βρεθούν τα χρήματα. Από την πλευρά της διοίκησης δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι όλα  είναι υπό έλεγχο .Και πράγματι ήταν υπό έλεγχο διότι ως μάνα εξ ουρανού εμφανίστηκε  ιδιώτης ο οποίος με χορηγία ανέλαβε να καλύψει ένα μεγάλο μέρος των εξόδων .Ικανοποιήση και χαρά αφου οι εκδηλώσεις θα τους έβγαιναν σχεδον τζάμπα. Βέβαια επειδή παραμύθι είναι και στα παραμύθια πολλές φορές έχει και δράκο , κάποιοι αναρωτήθηκαν που τους ανακάλυψε ο χορηγός καθώς η εταιρία ήρθε από την χώρα του Πιτερ Παν δηλαδή από άλλο παραμύθι  .

Τελικά δικαιώθηκαν οτι το παραμύθι είχε δράκο καθώς λίγο χρόνο μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο φορέας άρχισε τις απευθείας αναθέσεις στον φιλεύσπλαχνο χορηγό  

Και ζουν αυτοί καλά και ο χορηγός καλύτερα

 Τελος παραμυθιου  

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.