Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Η απουσία του Αντιδημάρχου από την παρέλαση, τα σενάρια και η . . . επανόρθωση !


 

 

 

Φέρνει ρεπορτάζ ο σμπίρος μου και η τάξη αποκαθίσταται, καθώς πάντα και σε αυτές τις περιπτώσεις οι «κακές γλώσσες» βιάζονται και προτρέχουν. 


Η απουσία από την πρόσφατη μαθητική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου έδωσε αφορμή σε ορισμένους να πουν διάφορα και πάντως να «χρεώσουν» στον Αντιδήμαρχο ότι με αυτήν την ηχηρή απουσία του δείχνει τη δυσαρέσκειά του προς το Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξής του και ότι παράλληλα στέλνει μήνυμα πως είναι ανοιχτός σε συνομιλίες με άλλους εν δυνάμει υποψηφίους Δημάρχους. 


Όλα αυτά στο Δήμο της Αμφίπολης , εκεί όπου η απουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Ιορδάνη Παπαδόπουλου, έδωσε τροφή για σχόλια. 

Όπως, λοιπόν, έμαθε ο σμπίρος ο κ.Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να παραστεί στην παρέλαση που έγινε πριν από λίγες ημέρες στην έδρα του Δήμου, το Ροδολίβος, εξαιτίας κάποιου μικροατυχήματος που είχε κατά τις αγροτικές εργασίες που έκανε ο ίδιος προ ημερών.
Μάλιστα, πληροφορίες από το περιβάλλον του Αντιδημάρχου Αμφίπολης μιλούν ευθέως για «εξ οικείων τα βέλη» και σπεύδουν να αποκαταστήσουν την τάξη και την ορθότητα των πραγμάτων λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι «ανυπόστατα» και «αναληθή» τα όσα με ευκολία διαδόθηκαν κι ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στη συμπεριφορά και λειτουργία του ίδιου του κ.Παπαδόπουλου εντός της παράταξης και εντός της δημοτικής αρχής.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.