Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Επιμελητήριο Σερρών : Εκδήλωση για το Συλλογικό Μακεδονικό Σήμα


Το Επιμελητήριο Σερρών και ο ΣΕΒΕ συνδιοργάνωσαν εκδήλωση για το Συλλογικό Μακεδονικό Σήμα «M MACEDONIA THE GREAT»
Η σημασία της απόκτησης και χρήσης από τις επιχειρήσεις του Συλλογικού Σήματος της Ε.Ε. «M MACEDONIA THE GREAT» (Μακεδονικό Σήμα) παρουσιάστηκε στην ενημερωτική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν τη Δευτέρα 31/10/2022 το Επιμελητήριο Σερρών και ο ΣΕΒΕ-Σύνδεσμος Εξαγωγέων, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου και επιχειρηματιών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.
Στο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κος Αθανάσιος Μαλλιαράς, συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΣΕΒΕ για την επιτυχία του να είναι ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων o φορέας κατοχύρωσης σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης του Συλλογικού Μακεδονικού Σήματος «M MACEDONIA THE GREAT», καθώς, όπως είπε, το σήμα αυτό θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις της περιοχής της Μακεδονίας να αποκτήσουν ένα κοινό brand, το οποίο θα τις καθιστά ξεχωριστές, καθώς θα τους προσδίδει τη φυσιογνωμία της γεωγραφικής προέλευσης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στην ποιότητα αυτών των προϊόντων και των υπηρεσιών, τα οποία θα αποκτήσουν γεωγραφικό χαρακτηρισμό ως προϊόντα ελληνικά της γεωγραφικής περιοχής της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.