Σελίδες

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Απάντηση Μισιρλη στον Όμιλο Επιχειρήσεων ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ «ACA»

 


 

 

 

Απάντηση στα όσα καταλογίζει ο Όμιλος  Επιχειρήσεων ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ «ACA» στον δήμο Σερρών σχετικά με τους διαγωνισμούς για την αντικατάσταση των λαμπτήρων οδοφωτισμου και στην προμήθεια χριστουγεννιάτικου στολισμού Έδωσε μιλώντας στην Βαια Βαίδου στο ΔΙΚΤΥΟ ο αντιδήμαρχος οικονομικών Σπύρος Μισιρλης.

Ο κ Μισιρλης απαντώντας στον ισχυρισμό του Ομίλου για  ύπαρξη ασαφειών και λαθών  στην  μελέτη και διακήρυξη .Ανέφερε οτι ο ισχυρισμός είναι λανθασμένος καθώς ο δήμος προσέλαβε τεχνικό σύμβουλο βάση των υποδείξεων του οποίου η τεχνική υπηρεσία προχώρησε στην σύνταξη της μελέτης και  των τευχών διακήρυξης και διαγωνισμού .Ενώ για το θέμα της μη διενέργειας δημόσιας διαβουλευσης ανέφερε οτι δεν ήταν υποχρεωτική .

Τελος απαντώντας και για το θέμα του διαγωνισμού για την προμήθεια χριστουγεννιάτικου στολισμού .Ο  αντιδήμαρχος αναρωτήθηκε γιατι η εταιρεία δεν συμμετείχε στον διαγωνισμό ( χαρακτηρίζοντας τις αναφορές για το χρώμα των καλωδίων ως δικαιολογίες αφου και αν δεν είχε μπορούσε να προμηθευθεί από άλλη εταιρεία  ) . Μάλιστα όπως τόνισε αν η εταιρεία συμμετείχε  θα μπορούσε να προσβάλει και τον διαγωνισμό . Και θα  είχε την δυνατότητα  να αποδείξει αν τα όσα ισχυρίζεται ευσταθούν  . Όλα τα υπόλοιπα είναι "πομφόλῠγες" σημείωσε κλείνοντας ο κ Μισιρλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.