Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Πασχάλης Τόσιος : 3 χρόνια και τρεις μήνες από την επέλαση της Δεξιάς.

 


 
 
 
 
 
 
Τα δεξιά παραμαγαζα των βουλευτικών γραφείων στο νομό λειτούργησαν με βασική προτεραιότητα την δημιουργία δεξιού συστήματος που θα ελέγχει τα πάντα .Ξεπούλημα κάθε ενεργειακού πλούτου στην ολιγαρχία, δημοσια έργα σε κολλητούς , απευθείας αναθέσεις καθ' υπόδειξη,έλεγχος και 
 
χρηματοδότηση ΜΜΕ ," δημοσιογράφοι " σε payroll, διορισμούς αυλικων σε οργανισμούς, μεταθέσεις, εύρεση προσωρινής εργασίας, μέχρι σβήσιμο κλήσεων και κάθε λογής ρουσφέτι που θα κρατά ευχαριστημένους του δεξιούς πελάτες και θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Σερραικης δεξιάς ολιγαρχίας.
 
Φυσικά ο Ν. Σερρών παραμένει ο πιο φτωχός της χώρας και ένα μεγάλο ποσοστό των Σερραίων που έχει φτωχοποιηθει , χωρίς να υπάρχει καμία σοβαρή συζήτηση για συμφωνία ενός νέου παραγωγικού μοντέλου ανάπτυξης ,αυτού που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας στο νομό μας. 
 
Το υγειονομικό δίκτυο του Νομού τραγικό, διαλυμένα τα κέντρα υγείας ,το ΕΚΑΒ αφημένο στην τύχη του όπως και οι ζωές των πολιτών που χρειάζονται μεταφορά .Το νοσοκομείο Σερρών υποστελεχωμένο να υπολειτουργεί , τεράστια λίστα αναμονής για ενα χειρουργείο και η θνησιμότητα της εντατικής του μονάδας να έχει αγγίξει το 90%.

Βέβαια οι "φορείς", για να μην τους αδικήσω δεν μένουν άπραγοι, φέτος το "επιχειρηματικό πανυγηρι" ήταν μεγαλύτερο και φυσικά πιο γαλάζιο από κάθε άλλη φορά, κάπου θα έπρεπε να κάνουν πασαρέλα όλοι αυτοί οι δεξιοί παραγοντίσκοι , δήμαρχοι, βουλευτές και υπουργοί . 

Για να μην είμαι άδικος υπήρξαν τεράστια οφέλη και για την σερραικη κοινωνία, μια κοινωνία που καθημερινά αποχαιρετά τα παιδιά της που φεύγουν και βλέπει αυτά που έχουν μείνει εδώ να αμοιβονται με μισθούς πείνας. Βλέπει την αγορά κλινικά νεκρή, την βιομηχανική της ζώνη επίσης νεκρή .
 
 Συγνώμη παρασύρθηκα και ξέχασα τα οφέλη .. ακούσαμε τον Σάκη Ρουβά και μαλιστα "δωρεάν"!! Πνευματική τροφή!!! Τι αξία μπορει να έχουν οι άδειες τσέπες και η φυγή των παιδιών μας , μπροστά στην "δωρεάν" πνευματική τροφή που μας τάϊσαν;;!! 

Την καλημέρα μου από τον πιο φτωχό νόμο της Ελλάδος

Πασχάλης θ.Τόσιος

1 σχόλιο:

  1. Άλλος σωτήρας ο Πασχαλης..λάτρης του γιωργακη ήρθε να μας σώσει και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.