Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Σύριζα Σερρών : Καρτερος VS Στεφάνου


 

 

 

 

Σε σκληρό ύφος η απάντηση του γραμματέα της κομματικής οργάνωσης του Συριζα Σερρών Μιχάλη Καρτερου στον πρόεδρο των εκπαιδευτικών Α/θμιας εκπαίδευσης ΠΕ Σερρών Πασχάλη Στεφάνου .Με αφορμη το σχόλιο του προέδρου για την ανακοίνωση του θεματικού τομέα παιδείας του Σύριζα

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΚΑΡΤΕΡΟΥ

Αξιότιμε κ. Στεφάνου, θεωρώ ότι έχετε υπερβεί τα εσκαμμένα. Είστε πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών και δεν θα σας πω εγώ, ότι δεν μπορείτε να λειτουργείτε σαν κομματικό αντηχείο της Ν.Δ., αβανταδόρος της Κεραμμέως ,εκπρόσωπος τύπου του Διευθυντή σας κ. Καραβασίλη.

Πείτε μου σας παρακαλώ, σε ποιο σημείο το δελτίο τύπου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, του οποίου έχω τη μέγιστη τιμή να ηγούμαι, λέει αυτά που επικαλείστε προβοκατόρικα. Δηλαδή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ "Προτρέπει τη Δ.Π.Ε Σερρών να προβεί σε συγχωνεύσεις ,καταργήσεις σχολείων ιδίως στην περιφέρεια, να μειώσει το εκπαιδευτικό προσωπικό, να μηδενίσει μ’ αυτό το τρόπο τις μεταθέσεις, τις αποσπάσεις και να ελαχιστοποιήσει τους διορισμούς αναπληρωτών στο νομό μας."

 Αν δεν μας το πείτε, συγγνώμη, αλλά λειτουργείτε ως κομματικός εντολοδόχος , ως προβοκάτορας με προφανείς επιδιώξεις. Ξέρετε δεν είμαστε όλοι ίδιοι και ευτυχώς. Έκαστος εφ ω ετάχθη. Εσείς με την Κεραμέως, την κυβέρνηση της διαπλοκής και της διαφθοράς που κάνει πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα. Κι εμείς με το ΣΥΡΙΖΑ.

Είμαστε με τη δημοκρατία και όχι με την ολιγαρχία, με τη Δημοκρατία και όχι με την οικογενειοκρατία, με τη Δημοκρατία και όχι με την απολυταρχία. Με το Κράτος και όχι με το παρακράτος του Μητσοτάκη. Είμαστε με τον Αλέξη Τσίπρα που ακόμα και δεμένος πισθάγκωνα από τους δανειστές, κυβέρνησε με εντιμότητα δικαιοσύνη διαφάνεια και ήθος αφήνοντας στην Ελλάδα 37 δισεκατομμύρια ευρώ, στηρίζοντας τη χώρα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο της ιστορίας του.

 

ΚΑΡΤΕΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.