Σελίδες

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Τελικα ολοι ΠΑΣΟΚ είμαστε Πασχάλη


 
 
 
 
 
 
 
 
Αντιληπτό έγινε το τετ-α-τετ που είχαν ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με τον πρώην αντιδήμαρχο και υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πασχάλη Τόσιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων του πρώτου εξερχόμενος του δημαρχιακού μεγάρου των Σερρών.
«Γειά σου Κυριακό» είπε ο κ. Τόσιος στον κ. Πιερρακάκη, με τον Υπουργό να του απαντά «Γειά σου Πασχάλη» ενώ υπήρξε μια σύντομη συνομιλία. Η εγκάρδια συνάντηση δεν ήταν και τόσο απρόσμενη, αφού και οι δύο έχουν διανύσει στον προοδευτικό χώρο  μία μεγάλη διαδρομή και αρκετά χιλιόμετρα μέχρι σήμερα. 
 
Επίσης, σύμφωνα με παραβρισκόμενους  η συνάντηση ήταν σε αυθόρμητο φιλικό κλίμα, αφού τόσο ο Πασχάλης Τόσιος θεώρησε θετικές τις παροχές του σημερινού υπουργού για το νομό Σερρών, όσο και από την πλευρά του Κυριάκου Πιερρακάκη υπήρξε εγκαρδιότητα σε έναν πρώην σύντροφο. 
 
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Πιερρακάκης είχε βρεθεί στις Σέρρες στο παρελθόν ως υποψήφιος με την «Ελιά» και μάλιστα οι Σερραίοι τον είχαν τιμήσει με αρκετές ψήφους.
Να μην ξεχνάμε ότι η αρχή της πολιτικής διαδρομής του Κυριάκου Πιερρακάκη  έγινε από το Υπουργείο Παιδείας, επί κυβερνήσεως Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος και ήταν ο ιδρυτής της ψηφιακής μεταρρύθμισης και της διαφάνειας στον τομέα της δημόσιας διοίκησης. Και μία σύμπτωση με μεγάλο ενδιαφέρον: 1η Οκτωβρίου 2010 ήταν ημέρα λειτουργείας του προγράμματος Διαύγεια εφάρμοσε ο Γεώργιος Παπανδρέου, τον πρώτο χρόνο της διακυβέρνησης του. Αυτήν, της οποίας την ευθύνη της εφαρμογής της έχει σήμερα στο Υπουργείο του ο Κυριάκος Πιερρακάκης .

 https://infonews24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.