Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Η απορία της ημέρας : Στην επικοινωνία μπορείτε και χειρότερα ????

 


 

 

 

Πρεμιέρα για την προεκλογική εκστρατεία της Συμμαχίας Σερραίων στον δρόμο για τις εκλογές του 2023 . Σηματοδοτεί η σημερινή επίσκεψη στην λαϊκή των Σερρών πολυμελούς ομάδος αντιδημάρχων , δημοτικών συμβούλων και υποψηφίων με επικεφαλής τον δήμαρχο .Και λέμε πρεμιέρα γιατί από αύριο επανέρχεται και η ώρα του δημότη .Δεν ξέρω ποιος εκ των μελών του επικοινωνιακού επιτελείου του δημάρχου είχε την ιδέα για την σημερινή επίσκεψη στην λαϊκή. Άλλα αν ή αρχή είναι το ήμισυ του παντός τότε μας προδιαθετετε οτι θα δουμε πολλά . 

Επίσης δεν ξέρω αν ο εμπνευστής του σημερινού enent γνωρίζει οτι αυτού του είδους  ,οι επισκέψεις πολυμελών ομάδων με την συνοδεία τηλεοπτικών καμερων, έχουν εγκαταλειφθεί προ καιρού. Καθώς οι επαγγελματίες της επικοινωνίας ,έχουν διαπιστώσει οτι όταν διαταράσσεις την κανονικότητα του χώρου ,που επισκέπτεσαι πετυχαίνεις το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, από αυτο που επιδιώκεις ,αν γίνομαι αντιληπτός. Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του δημάρχου << Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές για τα θέματα που τους απασχολούν και να δώσουμε λύσεις. >> .Είναι δυνατόν να πιστεύει οτι μπορούν να γίνουν όλα αυτά που ισχυρίζεται . Άντε και οι δημότες κάναν παράπονα ή μετέφεραν προβλήματα ( που τα σημειώνατε ?? ) γιατί οι τηλεοπτικές κάμερες δεν έδειξαν και ένα συνεργάτη του δημάρχου να κρατά σημειώσεις ) .

Θα σταθώ και στις δηλώσεις του δημάρχου στις τηλεοπτικές κάμερες. Όπου είπε ότι η σημερινή επίσκεψη δεν σηματοδοτεί την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Άλλα την επιστροφή στην κανονικότητα ,που τους δίνει την ευκαιρία να κάνουν ,αυτό που είχαν υποσχεθεί ακόμη από την προεκλογική περίοδο του 2019 , την συνεχή επαφή και επικοινωνία με τους πολίτες. Αγαπητέ δήμαρχε στην κανονικότητα έχετε επιστρέψει εδώ και κάνα εξι μήνες .Αδιάψευστος μάρτυρας οτι τόσο εσυ όσο και οι συνεργάτες σου δώσατε το παρον σε πολλές γιορτες ,πανηγύρια και ανταμώματα .Ομως αυτο το διάστημα και όλα τα τρια χρόνια .

Πόσες φορές επισκεφτήκατε ένα από τα 24 χωριά να πιείτε ενα καφέ με τους κατοίκους στο καφενείο και να μιλήσετε ( χωρίς κάμερες χωρίς αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ).Σε πόσες γειτονιές της πόλης έχετε βρεθεί στα τρια χρόνια όπου υπάρχουν και καφενεία και στέκια και κυκλοφορεί κόσμος.  

Και κλείνοντας για το ποιος έχει δίκιο θα χρησιμοποιήσω ένα δικό σας μέτρο . Έχετε εδω και τρεις ώρες που έχετε κάνει την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης .Μόλις 80 ( η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι συνεργάτες σας ή μέλη της Συμμαχίας Σερραίων ) έσπευσαν να κάνουν LIKE  .

ΥΓ : Να τολμήσω να προβλέψω οτι η πορεία στον λαό θα συνεχιστεί το Σαββατο με τις λαϊκές στο Σκούταρι και τον Προβατα ???  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.