Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

ΔΕΥΑΣ :Πρόεδρε έχεις γράμμα

 


 

 Με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην αντιδήμαρχος κ Χρήστος Γρηγοριάδης .Καταγγέλλει τις υπηρεσίες της επιχείρησης  για αδιαφορία στην επίλυση ενός προβλήματος που υπάρχει στην τοπική κοινότητα της Αναγέννησης .Παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του

 Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ

 ΣΤΙΣ 21/09/2022 ΕΠΙΚΟΙΝΏΝΗΣΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΣΕΡΡΏΝ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΑΦΟΎ ΠΡΏΤΑ ΜΊΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΚΑΘΑΡΊΣΟΥΜΕ ΈΝΑΝ ΑΓΩΓΌ ΠΟΥ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΑ ΟΜΒΡΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΟΣ. Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΎΘΥΝΟΥ ΥΠΑΛΛΉΛΟΥ ΗΤΑΝ ΈΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΝΑ ΛΎΣΟΥΜΕ ΘΑ ΣΤΕΊΛΩ ΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΎΨΕΙ ΚΆΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΜΕ ΈΝΑΝ ΑΓΕΝΉ ΤΡΌΠΟ ΘΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΎΣΑ ΧΆΡΗ. ΣΤΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΑΠΕΥΘΎΝΘΗΚΑ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΌ ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΊΩΣΕ ΌΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΤΟ ΘΈΜΑ. ΠΈΡΑΣΑΝ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΤΊΠΟΤΑ ΕΡΩΤΏ ΠΟΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΟ ΑΠΌ ΜΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΗ? ΓΙΑΤΊ Η ΔΕΥΑΣ ΔΕΝ ΣΤΈΛΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ? ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΜΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ. ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΈΡΩ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΜΕ ΚΆΘΕ ΝΌΜΙΜΟ ΤΡΌΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΈΧΩ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΣΕΡΡΏΝ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.