Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Ανάθεση ........με δόσεις σε σύμβουλο για την σύνταξη πρότασης για την έξυπνη πόλη


 

 

 

Ο δήμος Αμφίπολης ανέθεσε σε ιδιώτη σύμβουλο την σύνταξη μελέτης για την υποβολή φακέλου πρότασης για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα   «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙΟΤ)

Αυτό που αξίζει να τονιστεί είναι οτι η πληρωμή θα γίνει με δόσεις. Αφού τα 6.150 θα πληρωθούν φέτος ενώ τα υπόλοιπα 6.150 θα πληρωθούν από τον προϋπολογισμό του 2023 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών συμβούλου για την δημιουργία και υποβολή φακέλου πρότασης (Υποέργο 1) της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙΟΤ) του Δήμου Αμφίπολης»

 Εγκρίνει τις τεχνικές προδιαγραφές για την παροχή γενικών υπηρεσιών με τίτλο «Υπηρεσίες συμβούλου για την δημιουργία και υποβολή φακέλου πρότασης» (Υποέργο 1) της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των
Αντικειμένων (ΙΟΤ) του Δήμου Αμφίπολης», προϋπολογισμού 12.400,00€ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ, διάρκειας 12 μηνών, όπως αναφέρονται στην υπ’ αρ. 18/2022 θεωρημένη τεχνική περιγραφή της Δ/νσης Τ.Υ.Π.Π του Δήμου.
2. Αναθέτει στην εταιρεία............ την υπηρεσία «Υπηρεσίες συμβούλου για την δημιουργία και υποβολή φακέλου πρότασης» (Υποέργο 1) της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙΟΤ) του Δήμου Αμφίπολης»», σύμφωνα με την προσφορά του αναδόχου, ποσού δώδεκα χιλιάδων τριακοσίων ευρώ και ογδόντα λεπτών #12.300,80 €# συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.
3. Η δαπάνη των 6.150,40 € (50%) θα βαρύνει τον Κ.Α. 30.6162.03 με τίτλο «Υπηρεσίες συμβούλου για την δημιουργία και υποβολή φακέλου πρότασης» (Υποέργο 1) της πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων και Τεχνολογιών για το Διαδίκτυο των Αντικειμένων (ΙΟΤ) του Δήμου Αμφίπολης»» του προϋπολογισμού του 2022, ενώ για το υπόλοιπο της δαπάνης των 6.150,40 € (υπόλοιπο 50%) θα γίνει πρόβλεψη πιστώσεων στον υπό κατάρτιση προϋπολογισμό οικ. Έτους 2023.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.