Σελίδες

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Πανσερραικος : Για την πρόκριση κόντρα στο Αιγάλεω


Πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων για τα λιοντάρια που αγωνίζονται στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη 05/10 στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», κόντρα στο Αιγάλεω για τον θεσμό του κυπέλλου . Το συγκρότημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που φέτος έχει βάλει ψηλά των πήχη των προσδοκιών. Θέλει την πρόκριση καθώς υπάρχει και το δέλεαρ της πρόκρισης στην 5η φάση του θεσμού. Καθώς από την κλήρωση που έχει γίνει ο νικητής του ζευγαριού περνά από την 4η φάση χωρίς αγώνα
 
 
 Στο ιατρικό δελτίο βρίσκονται ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης που είχε υποστεί θλάση και θα μείνει για λίγες ημέρες ακόμη εκτός πλάνων, ο Γιώργος Παπαβασιλείου που έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του, ο Φάμπρι Κόντσι που συνεχίζει την αποθεραπεία του στην Αργεντινή και ο Ριβάλντο που είναι ανέτοιμος. και ο Άγγελος Οικονόμου που τραυματίστηκε στην προπόνηση και υπέστη ρήξη χιαστού.
 
 οι 21 παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολη  είναι οι: Γιαννίκογλου, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Δεληγιαννίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Νάτσος, Σιόντης, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Σοφιανός, Κανίς, Στίνα, Μούργος, Μασκανάκης, Λιούμης, Σαϊντ.
Η Ανακοίνωση του Πανσερραικου για τα εισιτηρια
 
Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας, πως η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, Αιγάλεω – Πανσερραϊκός, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 05/10 στις 16:00 στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», θα γίνει αποκλειστικά και μόνο την ημέρα του αγώνα.
🎟️ Για τις ανάγκες των φιλάθλων του Πανσερραϊκού θα λειτουργήσει η Θύρα 6 (Οδός Θεσσαλονίκης) του γηπέδου στην οποία και θα φιλοξενηθούν, με τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.