Σελίδες

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Δήμος Σερρών : Προχωρα η διαδικασία πρόσληψης δικηγόρων παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης

 


 

 

 

Προχωρά η διαδικασία πρόσληψης δικηγόρων από τον δήμο Σερρών. Παρά τις αντιδράσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης. Στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ορισμό εκπροσώπου του δήμου ως μέλος της επιτροπής για την Πρόσληψη έμμισθου δικηγόρου .Οι παραταξεις της αντιπολίτευσης εξέφρασαν την αντίθεση τους για τους όρους της προκήρυξης . 

Οι τοποθετήσεις τους

Ο κ Φωτιάδης στην τοποθέτηση του ανέφερε “Η παράταξη
μας διαφώνησε στην Οικονομική Επιτροπή με τους όρους της προκήρυξης για τις προσλήψεις των δύο (2) νόμιμων δικηγόρων και ψήφισε αρνητικά. 

 
ο κ  Γκότσης Ηλίας “Επειδή η παράταξή μας δια του
εκπροσώπου της στην Οικονομική επιτροπή διαφώνησε με τους όρους της
προκήρυξης και ψήφισε αρνητικά

Ο κ   Γεωργούλας Αντώνιος, εκφράζοντας την άποψη ότι ο εκπρόσωπος του Δήμου και ο αναπληρωτής του, για την συγκεκριμένη επιλογή, θα πρέπει να είναι μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου που ασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου.Η 

Παπαφωτίου Αριάδνη, δηλώνοντας ότι αρνητική της ψήφος σχετίζεται με την
Προκήρυξη και βασικά με τους ΟΡΟΥΣ Πρόσληψης, βάσει των οποίων θα
αποφασίσει η Επιτροπή και άρα ο υπό ορισμό εκπρόσωπος του Δήμου μας.

 
- Χαραλαμπίδου Παρθένα, διατυπώνοντας την ένστασή της, ως προς τα ονόματα που προτάθηκαν, αλλά ως ένδειξη διαμαρτυρίας και διαφωνίας για τους όρους και τα κριτήρια μοριοδότησης των προσόντων της προκήρυξης, τα οποία περιορίζουν τη δυνατότητα κατάθεσης αίτησης από πολλούς ενδιαφερόμενους δικηγόρους και τα οποία έχουν διαμορφωθεί από την Οικονομική Επιτροπή στην οποία δεν μετέχει η ίδια

Η ΑΠΟΦΑΣΗ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.