Σελίδες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Σιντικής: Πετυχημένη η παρουσία στην έκθεση SEREXPO


Θετικό πρόσημο είχε η παρουσία του Δήμου Σιντικής στην έκθεση SEREXPO.

Από τις 21 έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2022 ο Δήμος Σιντικής συμμετείχε στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός του Νομού Σερρών με δικό του περίπτερο, με σκοπό την τουριστική προβολή του, που έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της επισκεψιμότητας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.


Όλο αυτό το διάστημα, φορείς και χιλιάδες κόσμου επισκέφτηκαν το περίπτερο 12 του Δήμου Σιντικής και της Σιντική ΔΑΕ, προκειμένου να ενημερωθούν για τα αξιοθέατα του Δήμου, τα προϊόντα και την τοπική επιχειρηματικότητα.

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι η συμμετοχή του Δήμου Σιντικής στη SEREXPO αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία προβολής του πλούσιου τουριστικού προϊόντος που διαθέτει ο Δήμος, αλλά και της πολυσχιδούς δραστηριότητας που παρουσιάζουν οι τοπικοί επιχειρηματίες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.