Σελίδες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την Λιμνούπολη : ¨¨Άναψε φωτιές ¨¨ το ασυγκράτητο ζευγάρι

 





Κόκκινη κλωστή δεμένη,

στην ανέμη τυλιγμένη,

δώσ’ της κλώτσο να γυρίσει,

παραμύθι ν’ αρχινίσει.

Μια φορά και έναν καιρό στην Λιμνούπολη παράνομο ζευγάρι  αναζητούσε χώρους οπού θα μπορούσε να συνευρίσκεται χωρίς τον κίνδυνο να γίνει αντιληπτό . Έσπαγαν το κεφάλι τους ώσπου η κυρία η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο της Λιμνούπολης ( που είναι αχανές ) .Πρότεινε να βρίσκονται εκεί γιατί υπήρχαν και χώροι που δεν πατούσε το πόδι του κανένας ειδικά τα απογεύματα και τις νύχτες .Έτσι λοιπόν το ραντεβού κλείστηκε στο υπόγειο .Άλλα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου αφού το πάθος περίσσεψε με αποτέλεσμα  οι φωνές τους να ακούγονταν σε ολόκληρο το νοσηλευτικό ίδρυμα. Εργαζόμενοι έσπευσαν στον χώρο για να δουν τι συμβαίνει και βρήκαν το ασυγκράτητο ζευγάρι σε καυτές ερωτικές περιπτύξεις .

Το τι ακολούθησε δεν χρειάζεται να το περιγράψουμε .Γιατί στα παραμύθια πάντα το τέλος είναι καλό 

ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ 

 Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας.Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.