Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Το ερώτημα της ημέρας : Ποιοι πήραν τα ρουσφέτια ???


 

 

 

 Για το θέμα των προσλήψεων από το δήμο Σερρών στα πλαίσια των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας ρωτήθηκε ο κ Φωτιάδης . Ο  οποίος παραδέχθηκε οτι έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες ( ρουσφέτια ) αφού όπως αναφέρει << Οι 130 συν συμβάσεις στον Δήμο, προφανώς και μοιράστηκαν στην εκλογική πελατεία της δημοτικής Αρχής, καθώς και του κόμματος >>.

Όμως ο κ Φωτιάδης παραδέχεται οτι <<  Οι συμβάσεις που δόθηκαν στην αντιπολίτευση είναι μετρημένες στα δάχτυλά>>

Αυτό που δεν είπε στους Σερραιους δημότες ο κ Φωτιάδης και τα μέλη της παράταξης του είναι ποιοι πήραν αυτές τις θέσεις 

 

Ερώτηση : Η κοινή γνώμη εκτιμά ότι όλη αυτή η «παράξενη» λειτουργία στα δημοτικά πράγματα του Δήμου Σερρών οφείλεται στην από κοινού νομή της εξουσίας, ότι, π.χ., έγινε μοιρασιά στις προσλήψεις του προσωπικού για το covid-19, με οφέλη για αυτούς που είναι κοντά στην εξουσία. Θεωρείτε ότι το δημόσιο πρόσωπο που εκλέγεται πρέπει να δίνει τέτοια δικαιώματα, αν όντως έχουν έτσι τα πράγματα.

Απάντηση : Κύριε Νάτσιο ίσως έπρεπε να δείτε τι γίνεται από χρόνια με τις 2/μηνες συμβάσεις απασχόλησης (Δήμος και ΔΕΥΑΣ). Ποιος ο λόγος της ύπαρξής τους. ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΔΙΜΗΝΕΣ. Ποτέ δεν απασχόλησαν, διότι ήταν συγκεκριμένου αριθμού και χρόνου. Πάντα βέβαια ο εκάστοτε Δήμαρχος είχε την διαχείριση. Οι 130 συν συμβάσεις στον Δήμο, προφανώς και μοιράστηκαν στην εκλογική πελατεία της δημοτικής Αρχής, καθώς και του κόμματος. Οι συμβάσεις που δόθηκαν στην αντιπολίτευση είναι μετρημένες στα δάχτυλά σας. Δικαίωμα στην εργασία έχουν όλοι. Ο καθένας είχε τα δικά του προβλήματα μέσα στην πανδημία. Όλοι θα κριθούν και ατομικά βέβαια. Αλλά οι 2/μηνες συμβάσεις που έγιναν 4/μηνες, 5/μηνες, κλπ, δεν θα γίνουν ποτέ (βάσει νομοθεσίας) μόνιμες θέσεις εργασίας. Η κυβέρνηση πρέπει να το ξεκαθαρίσει άμεσα. Όχι στην ομηρία. Ο χρόνος τελειώνει. Ξεκάθαρες θέσεις.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.