Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Ενίοτε οι πολίτες τιμωρουν όσους τους αγνοούν κ Χρυσάφη

 

 

 

 

 

Πολλά είπε ο δήμαρχος Σερρών κατά την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων .Σε μια προσπάθεια να υπερασπιστεί την απόφαση του για την υπουργοποιηση του Βασίλη Χρυσανθίδη .Μάλιστα προαναγγείλε για μια ακόμη φορά μεταγραφές δημοτικών συμβούλων από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης .

 

Ποιοι άραγε θα είναι αυτοί οι δημοτικοί σύμβουλοι ???

Η Αριάδνη Παπαφωτίου  , ο Αντωνης Γεωργουλας, ο Παυλος Φαρμάκης η Θένια Χαραλαμπίδου ????? ΟΧΙ 

Τον     Βασίλη Τερζη τον αφήνουμε με ερωτηματικό γιατί στο παρελθόν υπήρξε ένα πολιτικό φλέρτ με την δημοτική αρχή 

Επομένως η δεξαμενή από την οποία αναμένει να αντλήσει υποψηφίους ο δήμαρχος είναι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ και η παράταξη Φωτιάδη .

Το 2019 η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ¨¨μαυρίστηκε ¨¨ από τους Σερραίους δημότες πέφτοντας από το κοντά 30% του 2014 στο 11% .Ενω οι τρεις μεταγραφέντες στην παράταξη του δημάρχου ( Γάτσιος , Καδης  και Μερετούδης )  εκλέχθηκαν σε χαμηλή σειρά (στην 7η , 8η και 11η θέση )  . Παρότι επι τέσσερα χρόνια είχαν θέση ευθύνης ¨αντιδήμαρχοι και πρόεδρος στην ΔΕΥΑΣ  ( που εξασφαλίζει και προβολή )

 Και να πάμε στην παράταξη του κ Φωτιάδη .Ο κ Χρυσανθίδης και όλοι οι υπόλοιποι που ακούγεται οτι θα τον ακολουθήσουν στην Συμμαχία Σερραίων . Ζήτησαν από τον Σερραικο λαο τρεις φορές ( 2010 , 2014, 2019 ) να τους εμπιστευτεί τις τύχες της πόλης και τις τρεις φορές η απάντηση ήταν ΌΧΙ . Και μάλιστα εκτός των εκλογών του 2014 τόσο το 2010 όσο και το 2019 το ΟΧΙ της κάλπης  μεγαλοπρεπέστατο

Ηδη η υπουργοποιήση Χρυσανθίδη έχει δημιουργήσει πολλές αντιδράσεις στην εκλογική βάση της Συμμαχίας Σερραίων . Σκέφτεται ο δήμαρχος τι θα γίνει αν όλοι οι  πολιτικοί  ¨¨σωματοφύλακες ¨¨ του πρώην νομάρχη γίνουν οι δικοί του  .

 


 

 

 

 

Ο Δήμαρχος αγνοώντας την λαϊκή βούληση όπως αυτή εκφράστηκε στην κάλπη το 2019 .Μπαίνει στην παλαιο κομματικη λογική άθροισης ψήφων που πήραν οι υπο μεταγραφή σύμβουλοι , θεωρώντας οτι  οι πολιτικοί έχουν τους ψήφους στο σακι και τους κουβαλάνε από αποθήκη σε αποθηκη ( παράταξη ). Αυτο που ξεχνά όμως είναι οτι  το κύριο σώμα αυτών των ψηφοφόρων  τόσο την Α οσο και την Β Κυριακη το 2019 τον έκριναν ως μη ικανο για δήμαρχο και δεν τον ψήφισαν

Αυτό δείχνει όμως και μια ομολογία μη παραγωγής έργου. Αφού η ερμηνεία των μεταγραφών δείχνει οτι ¨¨αφού δεν τους πείθω με το έργο να με ψηφίσουν , ας τους δελεάσω με το ότι έχω τον δικό τους άνθρωπο στο ψηφοδέλτιο ¨".

Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το αντίπαλο δέος και έχουμε γράψει οτι με τα σημερινά δεδομένα η επανεκλογή Χρυσαφη θεωρούνταν βέβαιη. Πλέον θα βάλουμε αστερίσκο .Αφού ο δήμαρχος δείχνει οτι στην τελική ευθεία για την κάλπη. Θα παίξει με λογική πολιτικού τζογαδόρου .Μάνο που πλέον αν ρίξει  στραβή ζαριά δεν υπάρχει ο χρόνος να διορθωθεί .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.