Σελίδες

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Μετά τους Κακλαμάνη και Τζαβάρα νέα «γαλάζια» ρωγμή από την Φωτεινή Πιπιλή


Οι «γαλάζιοι» τριγμοί εντός της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ καλά κρατούν. Στις δυο χτεσινές «ρωγμές» που κατάφεραν ο Νικήτας Κακλαμάνη και ο Κώστας Τζαβάρας προστίθεται ένα ακόμα σήμερα. Αυτή την φορά από την Φωτεινή Πιπιλή, η οποία με δήλωση της τονίζει την πλήρη διαφωνία της με την τροπολογία «παράτασης δωρεάν κατάληψης δημόσιων χώρων από τραπεζοκαθίσματα».

Όπως σημειώνει η «γαλάζια» βουλευτής στη δήλωση της «αν και βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, η βουλευτής της 'Α Αθηνών, Φωτεινή Πιπιλή, παραμένει σταθερή στον διαχρονικό της αγώνα για τον Πολιτισμό της Καθημερινότητας, προασπίζοντας τα δικαιώματα των πολιτών, δεν διστάζει να διαφωνήσει δημοσίως με την Τροπολογία του Υπουργείου Εσωτερικών που κατατέθηκε χθες προς ψήφιση στη Βουλή σε Νομοσχέδιο άλλου Υπουργείου, του Υπουργείου Υγείας».

Και προσθέτει χαρακτηριστικά πως «δηλώνει κατηγορηματικά, ότι αν η διαδικασία της Βουλής της έδινε τη δυνατότητα να καταψηφίσει τη συγκεκριμένη Τροπολογία σήμερα το βράδυ, θα το είχε κάνει, αλλά δεν υπάρχει τρόπος. Ως εκ τούτου, τοποθετείται δημόσια και δηλώνει πως θα συνεχίσει τον μοναχικό αγώνα της για την επαναφορά των δημόσιων χώρων στους - με συνταγματική επιταγή- δικαιούχους, που είναι αποκλειστικά οι πολίτες που θέλουν να κινούνται ελεύθερα και με ασφάλεια στα πεζοδρόμια και στις πλατείες».

Η δήλωση της μάλιστα συνοδεύεται και από ένα υστερόγραφο στο οποίο σημειώνει πως η ίδια «για την αντίθεσή της αυτή, η βουλευτής έχει τοποθετηθεί εδώ και δύο μήνες προς τους αρμόδιους Υπουργούς, αλλά και σε ΜΜΕ».

Χ

.https://www.ieidiseis.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.