Σελίδες

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Σέρρες : Υπάρχει μελέτη για το έργο ???

 

 

 

 

 

Σειρά ερωτημάτων για τα έργα που γίνονται στην κοίτη του χειμάρρου της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων θέτει η δημοτική σύμβουλος Αριάδνη Παπαφωτιου 

Διαβάστε

Διάνοιξη κοίτης στο ρέμα των Αγ. Αναργύρων (Κοιλάδας), από την Γέφυρα της Αγια Σοφιάς, μέχρι της Σιγής.
--Εκτεταμένες εργασίες και εκχωματώσεις, σε ένα τμήμα του ρέματος που το 2020 έδωσε υπερχειλίσεις και μεγάλες καταστροφές σε σπίτια και περιουσίες (ήταν τότε που η ΔΕΥΑΣ γκρεμισε το αντιπλημμυρικό τοιχίο χωρίς να το αποκαταστήσει... ).
--Ερωτήσεις:
1) Υπάρχει εγκεκριμένη ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ έργο?
2) Θα διαμορφωθούν τα χώματα στα πρανή? Θα γίνουν ισοϋψή τα πρανή? Τί προβλέπεται για τις όχθες?
3) Είναι ασφαλές που το νέο φάρδος του χειμάρρου ξεπερνάει το μήκος των γεφυρών?

1 σχόλιο:

  1. Τίποτα δεν υπάρχει.
    Ούτε μελέτη για το έργο, ούτε μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ούτε αδειοδοτημένος χώρος απόθεσης των χωμάτων που βγάζουν από το ποτάμι, ούτε ντροπή που κατέστρεψαν και ξήλωσαν τα δεντράκια που έσπειραν και συντηρούσαν οι κάτοικοι της περιοχής., ούτε σεβασμός προς τους δημότες της περιοχής.
    Εδώ πρέπει να είναι άμεση η κινητοποίηση του Εισαγγελέα και των αστυνομικών αρχών, αλλά και κάθε υπηρεσίας που εμπλέκεται στα έργα.
    Αμεση η κινητοποίηση του δήμου και της υπηρεσίας πρασίνου και φυσικά του δασαρχείου, για την κοπή των δέντρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.