Σελίδες

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Δήμος Αμφίπολης : Κάποιος να μαζέψει τα σκουπίδια


 

 

 

 Γράψαμε για τα προβλήματα που υπάρχουν με την αποκομιδή απορριμμάτων στον δήμο Αμφίπολης

 

Δήμος Αμφίπολης : Έλλειψη πετρελαίου στάση απορριμματοφόρων 

Το ρεπορταζ μας επιεβεαιώνει 

Τριτοκοσμικές εικόνες κατέγραψε ο κ. Νικόλαος Κορώνης στην Παλαιοκώμη του Δήμου Αμφίπολης, σε διάφορα σημεία του χωριού και τις έστειλε στο Infonews24.

Δίπλα σε σπίτια υπάρχουν κάδοι, κάποιοι από τους οποίους είναι γεμάτοι, κάποιοι μισογεμάτοι και την ίδια στιγμή μπάζα και σκουπίδια είναι πεταμένα στο δρόμο συνθέτοντας ένα «σκηνικό» απόλυτα αποτροπιαστικό.

Το «ποτήρι» της οργής «ξεχειλίζει» για τους κατοίκους, που παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις προς το Δήμο, εξακολουθούν να έχουν δίπλα στα σπίτια τους μια υγειονομική «βόμβα».

Την ίδια στιγμή, το πάρκο παρουσιάζει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης. Ένα σημείο, όπου τα παιδιά βρίσκουν «καταφύγιο» για το παιχνίδι τους, θυμίζει περισσότερο «βομβαρδισμένο τοπίο», εγκαταλελειμμένο και γεμάτο παγίδες για τα παιδιά κι όχι χώρο αναψυχής και ψυχαγωγίας.

 

 https://infonews24.gr/

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.