Σελίδες

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : ¨¨Η κόντρα ¨¨ με τον Χρυσαφη ως μέσο πολιτικης καταξίωσης


 

 

 

 

Παραμένει αλώβητη η Συμμαχία Σερραιων και κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Αλέξανδρος Χρυσάφης στην Σερραϊκή αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ  μου ψιθύρισε ο σμπίρος κάνοντας μια σύνοψη των κινήσεων του τελευταίου 10μήνου για την εύρεση του αντιπάλου δέους για τις εκλογές του 2023 . Είναι άραγε τόσο ισχυρή η Συμμαχία Σερραίων . Αναρωτήθηκα ???

Θα μπορούσα να σου απαντήσω μου είπε ο σμπίρος αν υπήρχαν  προς σύγκριση μετρήσιμα μεγέθη .Διοτι στην προκειμένη περίπτωση από την μια έχουμε μια παράταξη ( που παραμένει συμπαγής ) και έναν δήμαρχο που απολαμβάνουν της αποδοχής της συντριπτικής πλειοψηφίας του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος του δήμου Σερρών .Και απέναντι μια ομάδα ατομων που  βλέποντας το κενο στην πλευρά της αντιπολίτευσης . Βρήκαν πρόσφορο έδαφος για να μπορέσουν να αποκτήσουν ρόλο στο πολιτικό γίγνεσθαι της πόλης . Το οτι παρά τις κρούσεις , προσπάθειες και την διαρροή δεκάδων ονομάτων δεν έχει βρεθεί υποψήφιος δήμαρχος δείχνει οτι δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν.Η οτι ουδείς τους παίρνει στα σοβαρά .Η οτι δεν ενδιαφέρονται πραγματικά να βρουν υποψήφιο , αφού αυτή η παρατεταμένη πολιτική παραφιλολογια κάποιους τους   εχει καταστήσει από το πουθενα παράγοντες στην αυτοδιοικητική Ιερουσαλημ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.