Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

Δήμος Σερρών : Απάντηση Μισιρλη στον Καθημερινο Παρατηρητη


 Απάντηση στην εφημερίδα Καθημερινός Παρατηρητης σχετικά με το άρθρο

 Δήμος Σερρών: Κατεβάζει ρολά όταν λείπει (1) ένας υπάλληλος!!!

 Δίνει ο αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Σερρών κ Σπύρος Μισιρλης

Η απάντηση του κ Μισιρλη

Μελέτησα προσωπικώς και επισταμένως το άρθρο, που δημοσιεύσατε στην εφημερίδα «Καθημερινός Παρατηρητής» και το οποίο έφερε τον τίτλο «Δήμος Σερρών: Κατεβάζει ρολά όταν λείπει (1) ένας υπάλληλος!!!».
Περνώντας στην ουσία και στο βαθύτερο πνεύμα του κειμένου σας και με γνώμονά μου πάντα την ειλικρίνεια και την καθαρότητα, που με διακατέχει ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και ως Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών σας απαντώ τα εξής :
Ο Δήμος Σερρών είναι ένας ζωντανός Οργανισμός, ο οποίος παρά τις πλείστες όσες δυσκολίες της εποχής λειτουργεί υποδειγματικά και με απόλυτη επάρκεια και διαφάνεια όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατά το οποίο έχω την τιμή να τον υπηρετώ από τις προαναφερθείσες ιδιότητες.
Πιο συγκεκριμένα και επειδή αναφερθήκατε ότι μέχρι τον πρόσφατο μήνα Μάιο ο Δήμος Σερρών δεν λειτουργούσε σε ό,τι αφορά τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, ξεκάθαρα σας παραθέτω τους αριθμούς που αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο :
Για το χρονικό διάστημα, λοιπόν, από την 01/01/2022 έως τις 31/05/2022 ο αριθμός των Ενταλμάτων, που πλήρωσε το Ταμείο του Δήμου Σερρών ήταν 1.530 και το αντίστοιχο ποσό των πληρωθέντων χρημάτων ανήλθε στα 11.610.714,90 ευρώ. Παράλληλα, τα έσοδα από τις Βεβαιώσεις και τις Εισπράξεις, που έγιναν, ανήλθαν στο ποσό των 12.090.688,50 ευρώ.
Φτάνοντας στο σήμερα (15/07/2022) και μιλώντας πάντα τα επίσημα και απολύτως έγκυρα νούμερα από τις Υπηρεσίες του Δήμου Σερρών πρέπει να προσθέσω και τα ακόλουθα: Για το χρονικό διάστημα, λοιπόν, από την 01/01/2022 έως τις 15/07/2022 2022 ο αριθμός των Ενταλμάτων, που πλήρωσε το Ταμείο του Δήμου Σερρών ήταν 2.344 και το αντίστοιχο ποσό των πληρωθέντων χρημάτων ανήλθε στα 16.688.763.81 ευρώ. Ενώ τα έσοδα από τις Βεβαιώσεις και τις Εισπράξεις, που έγιναν, ανήλθαν στο ποσό των 15.472.474,70 ευρώ.
Τα παραπάνω αξιοσημείωτα αποτελέσματα και οι αριθμοί καταδεικνύουν το δίχως άλλο ότι παρά τη γενική υποστελέχωση και την επιτακτική ανάγκη πρόσληψης μόνιμου προσωπικού, ο Δήμος Σερρών και οι Υπηρεσίες του  εξακολουθούν να λειτουργούν με το δέοντα τρόπο και σε τελική ανάλυση φέρνουν εις πέρας τις υποθέσεις των δημοτών.
Είμαι υπερήφανος για τη συνέπεια και τη μεθοδικότητα όλων ανεξαιρέτως των υπαλλήλων και εργαζομένων του Δήμου Σερρών, οι οποίοι παρά τον τεράστιο όγκο δουλειάς εργάζονται με αφοσίωση, καθαρότητα και επάρκεια για το καλό και το συμφέρον του Δήμου Σερρών και των πολιτών του τόπου μας.
Με εκτίμηση,
Σπύρος Μισιρλής
Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Σερρών  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.