Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Η διαπίστωση της ημέρας : Τελικα Κάνουν αντιπολίτευση ... αλλά στα Μ.Μ.Ε


 

 

Εσχάτως από κάποιους συμβούλους που ανήκουν στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης επαναλαμβάνεται οτι τα Σερραικα Μ.Μ.Ε τους αγνοούν και δεν προβάλλουν τις θέσεις τους . Με απλα λόγια δηλαδη  ενω κάνουν αντιπολίτευση  τα ΜΜΕ θάβουν τα όσα λένε .Λοιπόν δεν θα είχαμε κανέναν λόγο να διαφωνήσουμε αν τα μαύρα βιβλία της ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν μαρτυρούσαν τι είδους αντιπολίτευση κάνουν .Όποιος κάνει τον κόπο και ανατρέξει στις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου , των διοικητικών συμβουλίων των εποπτευόμενων φορέων από το δήμο και των διαφόρων επιτροπών ( χαρακτηριστικότερο παράδειγμα η οικονομική επιτροπή όπου λαμβάνεται  σχέδον το σύνολο των σημαντικών αποφάσεων ) θα διαπιστώσει οι ομόφωνες αποφάσεις αγγίζουν ποσοστά εκλογών στην πάλαι ποτέ Ε.Σ.Σ.Δ .

Το ακόμη παραδοξότερο είναι οτι σε ορισμένες  συνεδριάσεις κάποιοι εκ της αντιπολίτευσης  τοποθετούνται αρνητικά στην πρόταση της δημοτικής αρχής. Άλλα  έστω και με επιφύλαξη στο τέλος την ψηφίζουν .

Οπότε ας κάνουν πρώτα την δική τους αυτοκριτική και μετά ας ρίξουν την ευθύνη  στα Μ.Μ.Ε . Εκτός και αν είναι ένα άλλοθι στην γκρίνια και δυσαρέσκεια που εισπράττουν καθημερινά από τους πολίτες .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.