Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

Ψίθυρος πάνω από την πόλη : Εχω το αποτέλεσμα ¨¨φτιάξε ¨"¨ την δημοσκόπηση

 


 

 

 

 

 

Διαβάζω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την δημοσίευση της ιστοσελίδας https://politicalbank.gr/endiaferousa-dimoskopisi-gia-tis-serres/.Περι δημοσκόπησης για την ΠΕ Σερρών  , σε οτι αφορά τους υποψηφίους βουλευτές .Προσπερνώ το ότι δεν υπάρχει η παραμικρή  αναφορά στην ταυτότητα της έρευνας πότε έγινε , ποιος την έκανε ,σε τι δείγμα έγινε ,ποιο ήταν το ερωτηματολόγιο .Ακόμη και το ότι δεν αναφέρονται ποσοστά κομμάτων .Αν και γίνεται λόγος οτι η ΝΔ είναι πιθανόν να χάσει μια έδρα .Τώρα πως προεξοφλούν οτι θα χάσει μια έδρα χωρίς να γνωρίζουν τα ποσοστά  ???

Και πάμε στο δια ταύτα ξεκινώντας .

Σε ότι αφορά την ΝΔ . Αναφέρεται οτι πρώτο φαβορί είναι ο Κώστας Καραμανλής .Οχι οτι είναι σίγουρα πρώτος ή πρώτος με διαφορά  ( όπως ας πούμε γράφεται για τον Μάρκο Μπόλαρη οτι  είναι μακράν πρώτος στη δημοσκόπηση )

 απλά φαβορί .

Αναφέρεται οτι 2ος είναι ο Τάσος Χατζηβασιλειου  και οτι Φωτεινή Αραμπατζή και Θεόφιλος Λεονταρίδης κονταροχτυπιούνται για την τρίτη θέση.Δηλαδη έχουμε σίγουρια 2ο και οι άλλοι παλεύουν για την τρίτη θέση

Αν ανατρέξουμε στα αποτελέσματα του 2019

Καραμανλής 25 377

Αραμπατζη 18.338

Χατζηβασιλείου 16.493

Λεονταρίδης  12.083 

Αν δεχτούμε οτι ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα και την δημοσκόπηση .Τότε την φθορά της ΝΔ ως κυβέρνηση στην ΠΕ Σερρών θα την χρεωθούν Κώστας Καραμανλής και Φωτεινή Αραμπατζή  . Ενώ Τάσος Χατζηβασιλείου και Θεόφιλος Λεονταρίδης όχι απλά δεν τους αγγίζει η φθορά του κόμματος .Άλλα    πιθανόν να πάρουν και περισσότερες ψήφους από οτι το 2019 .

Παραφράζω την φράση του Τάσου Καριπίδη  .Έχω το αποτέλεσμα  ¨¨φτιάξε ¨¨ την δημοσκόπηση 


ΫΓ : Μάλλον δεν ξεκινά καλά η προεκλογική περίοδος στην γαλάζια πολυκατοικία

Συνεχίζεται με τα των υπολοίπων κομμάτων

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.