Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

SERRESBOMB : Μια απάντηση στον υποψήφιο δήμαρχο


 

 

 

 

 Σχολιάσαμε  με ανάρτηση μας  τα όσα είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Σιντικης κ Γιώργος Τάτσιος σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Η διαπίστωση της ημέρας : Αδιάβαστος ο υποψήφιος δήμαρχος

Ο κ Τάτσιος μέσα από την σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης απαντώντας στην ανάρτηση μας κάνει λόγο για παραπλανητικό σχόλιο από μέρους μας .Καθώς όπως αναφέρει << τα 200 εκ. αναφέρθηκαν ως ενδεικτικό ποσό για την αξιοποίηση των ανεκμετάλλευτων πόρων του Δήμου Σιντικής κι όχι ως ποσό που προβλέπει το πρόγραμμα ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ. >>

Λοιπόν όπως προκύπτει και από το βίντεο της εκπομπής ο κ Τάτσιος αναφέρει << θα πω ένα παράδειγμα .Υπάρχει Το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ,θα έπρεπε να έχουμε κάνει προτάσεις 200 εκατ ευρώ >>>

Και εμείς σχολιάσαμε οτι ο κ Τάτσιος μάλλον δεν γνωρίζει οτι  δήμος Σιντικης μπορεί να υποβάλλει προτάσεις για έργα μέχρι 12 εκατ ευρώ .Τονίζοντας οτι αν το γνώριζε  θα έλεγε οτι ο Δήμος Σιντικης  θα μπορούσε να απορροφήσει και τα 12.000.000 ευρώ που δικαιούται από το πρόγραμμα. Γιατί υπήρχε η δυνατότητα ένταξης έργων  οχι μόνο 12 εκατ  αλλά  200.000.000 ευρώ  .

Οπότε κ Τάτσιο σε ποιο σημείο η ανάρτηση μας είναι παραπλανητικη ???

ΔΕΙΤΕΡ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 46ο λεπτό


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.